Triada sărbatorilor este aproape și, pentru a-i face față trebuie să ne înarmăm cu răbdare dar și cu idei interesante de cadouri. Cum, care triadă? Este vorba despre 15 februarie – 1 martie – 8 martie, perioadă supranumită și Triunghiul Bermudelor la români.

Deci să începem cu începutul. Chiar dacă esti jumătatea cuplului care de obicei nu își face cadouri, să nu cumva să cazi în capcana și să crezi că această regulă se aplică de fiecare dată.
Practic, regula cu „Nu ne facem cadouri de Valentine’s Day” este aprobată tocmai pentru a fi încălcată J Bineînțeles, poți apela și la scheme romantice de tip cină în doi, însă un cadou va înnobila tot efortul depus J Iar în acest caz, zicala „Gestul conteză” se aplică fără niciun dubiu.

Cadoul pentru jumătatea ta nu trebuie să fie o avere sau o bătaie de cap. Nici nu mai trebuie să te mai duci ca în anii trecuți pe la diverse târguri, prin aglomerație și fără a găsi loc de parcare. Acum te poti uita liniștit peste oferele magazinelor de cadouri (www.bookcity.ro) iar în maxim 2-3 zile curierul sosește cu cadoul comandat. Bineînțeles, adresa de livrare va fi la servici, deoarece nu îți dorești să strici surpiza.

Astfel, te poți orienta către următoarele tipuri de produse:

  1. 1. Cărti de dragoste sau filme adaptate

Are un film preferat? Sau poate prima voastră întâlnire a fost la cinema? Ce cadou mai potrivit și în buget ai putea să găsești? Alege din selectia Bookcity de peste 200 de titluri și urmăriți împreună filmul care a consacrat relația voastră J

  1. 2. Cărți de colorat pentru adulți

Jumătatea ta are un simț artistic dezvoltat? Și simte deseori nevoia să se relaxexe punându-l în practică? Un set de cărți de colorat ) pentru adulți este cadoul ideal. Tu alegi doar coperta iar de restul ne ocupăm noi.

  1. 3. Cadoul trebuie să fie însoțit și de un buchet de flori sau…

Poți rezolva simplu și inventiv această latură a cadoului prin a dărui persoanei iubite un kit de plante ). Este un cadou inventiv care poate fi dăruit atât partenerelor cât și partenerilor. Cărui bărbat nu i-ar plăcea să crească hamei chiar in sufragerie?

  1. 4. Ceva dulce merge oriunde, oricând

Dacă până acum ai bifat toate variantele te poți orienta către un cadou clasic, cu care vei merge la sigur. Ciocolata fină ) este la mare apreciere pentru că se poate savura în doi, oriunde și oricând.

Dacă însă tine foarte mult la siluetă sau este într-o perioadă în care tentația nu își are locul, poți înlocui ciocolata cu un set de ceai, perfect pentru o lady care își bea ceaiul fix la ora 5. Sigur îți vei găsi inspirația în selecția noastră ce ceaiuri si accesorii.

  1. 5. Accesorii pentru birou, ca să se gândească toată ziua la tine

Suntem din ce în ce mai aglomerați așa că persoanele care încă țin la organizare vor aprecia o agenda colorată ), eventual cu o dedicație pe prima pagină. Punct ochit, punt lovit J