Începând cu data de 20 ianuarie, intrăm în zodia Vărsătorului, zodie caracterizată printr-o capacitate intelectuală deosebit de ridicată, mari abilități de comunicare precum și cu dorința și capacitatea de a cunoaște notiuni abstracte.Cei născuți în zodia Vărsătorului sunt creativi, rebeli, imprevizibili și originali. Deci cu siguranță vei avea nevoie de câteva alternative creative de cadouri dacă vei fi invitat la ziua lui de naștere.Așa cum spuneam și mai devreme, trebuie să mizezi pe originalitate. În funcție de cât de apropiat ești de persoana care îți aniversează ziua de naștere în perioada 20 ianuarie – 18 februarie, te poți orienta către experiențe inedite sau către lucruri mai palpabile însă care obligatoriu trebuie să îl suprindă.Astfel, dacă nu este cazul să îi oferi o excursie cu balonul, o sesiune de scufundări sau să îi organizezi o petrecere supriză într-o peșteră atunci cu siguranță ai nevoie de ideile de mai jos.

Alege un boardgame nou lansat

Vărsătorii sunt foarte sociabili dar în același timp competitivi. Oferă-le un boargame care să le pună în valoare creativitatea prin adoptarea unei strategii noi. Sau oferă-le o extensie care sa le aducă victoria mult așteptată.Recomandările noastre sunt:Dacă este o figură atletică și sportivă, cu siguranță va fi mai mult decât încântat dacă va primi cadou un longboard.( http://www.bookcity.ro/jocuri/jucarii/longboard-dinghy-birds.html )

În cazul în care vă strângeți mai mulți prieteni și doriți să cumpărați un cadou comun, orientați-vă către un longboard. Este predecesorul clasicului skateboard, doar că mult mai cool. Garantăm că va fi super entuziasmat și va începe să învețe scheme și figuri chiar de a doua zi JLe are pe cele de mai sus? Este clar, trebuie să atacăm artileria grea de cadouri trăznite. Știm din experientă că niciun Vărsător nu a rezistat în fața următoarelor cadouri:

Acum că am rezolvat și problema cadoului trebuie să găsim și o formă interesantă de a-l ambala, pentru că așa cum bine am aflat, totul trebuie să fie cât mai original atunci când vrem să impresionăm un Vărsator.

Ideile sin selecția noastră de ambalaje de cadou(http://www.bookcity.ro/accesorii-carti/accesorii-impachetat.html) te pot ajuta. Dacă ai cumpărat un cadou de dimensiuni reduse, ambalează-l în cea mai mare cutie pe care o găsești. Ai cumpărat ceva mare si mai costisitor, precum un longboard? Oferă-l într-o pungă de plastic de supermarket, astfel încât surpiza să atingă cote maxime atunci când o desface JȘi cel mai important – nu refuza niciodată o invitație la petrecere din partea unui Vărsător. Poate părea dificil să îi găsești un cadou însă distracția va fi pe măsură J