cadouri pentru zodia BerbeculuiPrimul lucru care ne vine in gand despre o persoana draga nascuta intre 21 martie – 20 aprilie este dragostea sa pentru o viata dinamica si in continua miscare.

Berbecul este o persoana activa, dominata de planeta Marte, o planeta puternica ce ii transmite acea doza de incapatanare pentru care este atat de recunoscut.

De aceea, atunci cand alegi un cadou pentru un berbec trebuie sa o faci cu mare atentie. Daca nu ii place din prima, nimeni si nimic nu il va putea convinge ca acela este un cadou potrivit.

Astfel, avand in vedere faptul ca este o persoana energica, trebuie sa excludem din start orice ar putea avea legatura cu relaxarea – ceaiurile calmante, muzica linistita, terapiile zen.

Ne indreptam insa catre jocuri cat mai active, board games sau jocuri pe consola, kendama, filme de actiune sau carti din literatura contemportana.

Kendama

Daca este un berbecut tinerel, pana in 20 de ani, cu siguranta va fi super entuziasmat sa primeasca o kendama in dar. Kendama este un joc super popular in toata lumea, un joc de indemanare si precizie unde perseverenta si echilibrul fac diferenta.

Kendama este format de obicei dintr-o piesa de lemn, din tepuse si cupe. Acesta se numeste ken iar bila, care in japoneza inseamna dama, este formata dintr-o bucata de ata la kare este atasat kenul de dama. De aici si numele kendama.

Jocul se bucura de popularite si in jurul vedetelor precum Cerebel, Diana Munteanu, Mike Tyson, Jammie Fox sau Emma Stone.

Sarbatoritul va fi urmatorul J Alege-i chiar acum cea mai cool kendama (http://www.bookcity.ro/jocuri/kendama.html)

Ce board game alegem?

Orice boardgame este distractiv pentru un berbec atata vreme cat miza este o porunca activa. Fie ca este vorba despre 20 de florari, prins cartea cu capul sau 50 de ture in jurul mesei de joc, miza face totul.

Noi totusi am recomanda ceva care sa cuprinda actiune si strategie, precum: Catan http://www.bookcity.ro/jocuri/boardgames/colonistii-din-catan-jocul-de-baza.html Carcassonne http://www.bookcity.ro/jocuri/boardgames/carcassonne-extensia-5.html sau Royals http://www.bookcity.ro/jocuri/boardgames/royals.html

Insa poti alege dintr-o selectie foarte varianta de jocuri de pe Bookcity.ro http://www.bookcity.ro/jocuri/boardgames.html

Jocuri pe consola

Daca stii ca este un berbec activ in fata calculatorului si pasionat de jocuri pe consola, cu Fifa 2016 chiar nu vei da gres http://www.bookcity.ro/multimedia/jocuri-console-si-pc/fifa-16-pc.html

Sau, daca FIFA este demult jucat, atunci te poti orienta catre StarWars Battlefront > http://www.bookcity.ro/multimedia/jocuri-console-si-pc/star-wars-battlerfront-xbox-one.html

O carte contemporana?

Nativii nascuti in zodia berbecului prefera de asemenea lucrurile foarte noi sau foarte valoroase. O carte contemporana le insumeaza pe amandoua si, daca iti doresti sa participi si cu un cadou mai educativ, ar trebui sa te orientezi catre urmatoarele sugestii: