Citesti Forbes in fiecare dimineata. Ai pornit o afacere. Te-ai imaginat macar o data pe coperta unei reviste si speri in secret ca si business-ul tau sa ajunga intr-o buna zi demn de un case study.

Daca ai bifat cel putin doua dintre conditiile de mai sus, inseamna ca urmatoarele 3 carti sunt pentru tine. Inspira-te, fii deschis la noi oportunitati si invata sa devii, pas cu pas, un antreprenor de succes. Iata cele mai noi recomandari BookCity pentru tine si afacerea ta:

Arta povestirii in afaceri

Un manual de business storytelling aaa cum scrie la carte, in care afli cum poti transmite idei si valori, cum poti instiga la actiune, transmite knowledge si inspira oamenii din jurul tau doar prin puterea povestilor. Achizitioneaza-ti cartea de pe:

http://bookcity.ro/arta-povestirii-in-afaceri.html


De la idee la bani

Mai mult decat o lucrare motivationala care sa iti promita ca vei ajunge putred de bogat intr-o saptamana, vei avea ocazia sa parcurgi o biografie inspirationala despre viata, mediul si filozofia lui Napoleon Hill. Esti curios sa afli mai multe?

http://bookcity.ro/de-la-idee-la-bani.html


Secretele succesului

Una dintre cele mai vandute carti motivationale publicate vreodata, Secretele succesului iti livreaza in doar 250 de pagini toate metodele pe care trebuie sa le stii despre strategia si conduita ta in afaceri: cum sa faci o impresie buna la prima intalnire de business, cum sa depasesti crizele si cum sa dai sfaturi constructive fara sa generezi resentimente anagajatilor tai. O carte pe care credem ca ar trebui sa o ai neaparat la tine în bibliotecă:

http://bookcity.ro/secretele-succesului-editie-revizuita.html