Eu sunt un rucsac mare cu multe, multe compartimente şi idei năstrusnice. Ne-am întâlnit mulţi aici fiindcă suntem, ce-i drept, tare răsfăţaţi.

Am ajuns la Bookcity. Când am văzut că fiecare rucsac are propria sa familiei, atât de fericit am fost încât mi-am redus grijile şi preţurile cu cel puţin 15% faţă de preţul anterior. Da, o mare familie!

Rucsacul mare Supersheep Kukuxumusu (https://www.bookcity.ro/rucsac-mare-supersheep-kukuxumusu.html) este aici alături de rucsacul junior Supersheep, dar şi alături de penarul cu 3 compartimente ce-i poartă numele. De asemenea, din gama aceasta am văzut şi caiete dictando sau/şi de matematică la 120 de file.

ziiiiiip it! J Brandul Zipit e foarte fain, au răsărit ca şi ciupercuţele după ploaie. Nu seamănă cu nici un alt produs pentru şcoală. Au rucsace shell, care sunt ca de astronaut mai degrabă şi penare care stau să-ţi înghită instrumentele de scris. (https://www.bookcity.ro/penar-rosu-zipit-cu-fermoar-talking-monsters.html)

Nu trebuie să le cumpăraţi împreună, căci acestea sunt la dispoziţia dumneavoastră în mod individual, cu reduceri considerabile. De ce să mergeţi în alte magazine atunci când puteţi să vă aprovizonaţi rucsăcelul cu tot ceea ce este necesar dintr-un singur impuls?

Tic tac, începe şcoala! Fiind un ghiozdan serios, m-am gândit că pe lângă penar şi caiet, este esenţial să mă aprovizionez cu o agendă şcolară săptămânală şi una zilnică. (https://www.bookcity.ro/agenda-scolara-activa-117x174-saptamanala-blue-ptroleum.html) Am să îmi aleg una pentru fete, alta pentru băieţi. Coperta să fie cu dungi sau cu influenţe tribale? E o alegere distractivă, ţinând cont de faptul că preţutile pornesc de la 27 lei.

Atunci când eşi lângă produsele Faber Castell nu te poţi abţine să nu îţi umpli rucsăcelul. Calitatea deosebită a pigmenţilor de la creioane asigură rezistenţa la lumină a culorilor şi expresivitatea. Mai mult, cei de aici oferă şi seturi cadou. Eu tocmai mi-am umplut un compartiment cu https://www.bookcity.ro/set-cadou-8-culori-si-accesorii-jumbo-grip-ocean.html

Cei de aici mi-au pus la dispoziţie o multitudine de instrumente de scris, precum: stilouri, pixuri cu gel, rollere, linere, rezerve pentru pixuri cu mecanism şi cerneală pentru stilouri, instrumente de scris de lux, text markere sau evidenţiatoare, markere simple sau markere permante şi cu vopsea, creioane mecanice.

Sunt înnebunit după Lamy, brand nemţesc încă din 1930. Ei investesc în perfecţionarea unor instrumente de scris de calitate superioară, cu un design adaptat tuturor cerinţelor. Sunt cei mai faini în fiabilitate şi stil în design.

Rollerele de la ei, scriu ca untul pe pâinica proaspătă iar culoarea stilourilor reprezintă o întreagă nebunie. Culori ca si coral neon, blue pacific sau lime încântă micul hipster ce zace în tine J

https://www.bookcity.ro/stilou-al-star-black-purple-lamy.html

Eu mi-am pus în rucsăcel atât instrumente de scris pentru tine, juniorule, cât şi pentru mami care, nu e aşa, va fi mentorul tău.

Kaweco şi Parker se vor asigura că şi părinţii tăi au cele mai bune mijloace de a-ţi fii alături!

Psssss, o voi scrie alături de tine.

Te aştept în librăria noastră online.