Exista o lume populata de oameni din LEGO, in care senzationalismul si puterea sunt clasate ca valori universale. O lume in care zambetele starurilor din showbiz stralucesc in soare pe bilboard-urile XXL ale oraselor.


O lume in care vocile de pe ecran tipa la frecvente inalte despre incultura, banalitate si mediocritate. Kitsch-ul s-a transformat in arta, snobismul intelectual a devenit o calitate, iar parerile nefondate si divertismentul ieftin paraziteaza mintile tuturor.


Exista si o alta lume in care locuitorii s-au obisnuit sa traiasca in propriile minti 24/7. Oamenii trec prin filtrul gandirii toate informatiile pe care le primesc si devoreaza lacom orice tip de lectura le iese in cale, de la cartile ilustrate pentru copii, pana la beletristica, filozofie sau manuale de autodezvoltare. Sunt oameni pasionati, cu atitudine si gandire proaspete, oameni care folosesc cuvintele si umorul in loc de arme, oameni curajosi care impreuna au puterea de a schimba universul din jurul lor.

Si noi stim ca se poate.


Ei sunteti voi: locuitorii BookCity. Un oras al cartilor transformat intr-un bastion de lupta impotriva ignorantei, care isi propune sa o pericliteze in fiecare moment prin lectura si cunoastere.

Sunteti oamenii reformatori care au ales sa-si deschida ochii si mintea, pentru ca stiti ca nu exista alta cale. De aceea va multumim ca existati si speram ca impreuna sa pornim cea mai mare cruciada literara anti impostura si ignoranta. Pe www.bookcity.ro.