Top 10 cadouri de Secret Santa la birou

Top 10 cadouri de Secret Santa la birou

Top 10 cadouri de Secret Santa la birou

Secret Santa este un obicei tot mai des întâlnit la locul de muncă pentru că stârnește amuzamentul și creează legături între oameni. Se știe că suntem suma celor cinci oameni de care ne înconjurăm zilnic, astfel că este important ca aceste persoane să ne inspire și să ne facă plăcere să stăm alături de ei.

Petrecem cel puțin 1/3 din timpul nostru la muncă, așa că este important să avem un mediu plăcut, cu oameni care să ne motiveze și care să ne ajute să ne dezvoltăm pe toate planurile. Fie că vorbim de șefi, parteneri sau de colegii de la muncă, aceste recomandări te vor ajuta să găsești cadoul potrivit pentru fiecare.

Cadou pentru șefi

Când vine vorba de șefi, această categoria reprezintă cea mai mare provocare în alegerea cadoului de Crăciun, deoarece nu știi ce l-ar putea impresiona.

Noi îți recomandăm un set exclusivist format dintr-o agendă cu toc de caligrafie. Ce îl face special, este tocul de caligrafie și sticluța cu cerneală cu ajutorul cărora va avea un scris mai elegant.

Un set cu piese de șah și accesorii pentru vin este un cadou cu care n-ai cum să dai greș. Dacă nu este un împătimit al șah-ului, poate este cunoscător în ale vinului sau invers. Oricum ar fi, este un cadou practic și ingenios, pe care îl poate folosi la întrevederile cu prietenii.

Dacă șeful tău este o femeie, atunci o pungă cu bomboane cu ciocolată este mereu binevenită. Aroma de mentă se combină perfect cu gustul migdalelor de ciocolată, astfel că acest cadou va bucura și o va îndulci în zilele mai puțin plăcute.

Cadou pentru partenerii de afaceri

Partenerii de afaceri sunt o categorie cu care nu se interacționează foarte des, dar cu care se creează relații durabile și de încredere. Chiar dacă nu fac parte din cercul apropiat de la muncă și poate nu le cunoști pasiunile, aceștia vor fi impresionați dacă le vei oferi un cadou de Crăciun.

O agendă cu pix metalic este un cadou practic care îi vor ajuta să-și ordoneze mai bine ziua și care le va aminti zilnic de tine când vor face notițe. Prin acest set, vei face un cadou și planetei, deoarece materialele folosite sunt sustenabile, reciclate și reciclabile.

Chiar dacă poate nu sunt consumatori ai licorii bahice, un set cu accesorii pentru servirea vinului poate fi un cadou de efect pe care să-l folosească când au invitați. Kitul conține toate ustensilele necesare servirii vinului: tirbușon, termometru, stopper, accesoriu pentru aerare și dispozitiv anti-picurare. Oferindu-le acest set, ei își vor impresiona musafirii și se vor mândri că au un partener ingenios și atent la detalii.

Pentru a consolida relațiile și pentru a le arăta că ești informat în materie de cărți de business, îți recomandăm una dintre cele mai bune cărți din toate timpurile. Această carte arată cum pot fi competitivi într-o lume în care totul se mișcă pe repede înainte și cum pot avea succes folosindu-și imaginația. ”Funky Business” este o carte care îi va învăța cum să apeleze la latura emoțională și care îi va ajuta să se diferențieze de competiție.

Cadouri pentru colegi

Acestă categorie este mai complexă și de aceea avem cadouri pentru toate tipologiile de colegi. Motivația stă la baza dezvoltării personale, astfel că aceste recomandări pot fi utile pentru oricine.

Cadou pentru corporatiști

Pentru a intra în atmosfera de Crăciun, un set de decorațiuni de brad este nelipsit din orice cadou. Cele trei accesorii de brad vor compune cadoul perfect pentru orice coleg, indiferent de vârstă sau pasiuni.

‘’Legile fundamentale ale imbecilitatii umane’’ este o carte cu un titlu care va capta atenția și îi va ajuta să deschidă bine ochii și să nu se lase influențați de ce se întâmplă în jurul lor. Cu ajutorul umorului negru, ei vor învăța să se bazeze pe propria gândire și cum să se ferească de imbecili.

Un cadou amuzant, cu o ușoară doză de ironie, poate fi o cană ceramică cu un mesaj simpatic –’’Corporatist - pentru că s-a abolit sclavia.’’ Această cană este pentru corporatiștii convinși, dar și pentru cei care care au găsit o altă definiție acestui termen.

Cadou motivațional

Pentru cei care s-au hotărât să își schimbe viața, acest pachet cadou le va da startul către o viață energică și plină de vitalitate. Motivele pentru care ora 5 este atât de importantă sunt nenumărate, precum faptul că dimineața este momentul cu cea mai mare doză de energie, claritate, încredere și sens.

Cei care iubesc să doarmă dimineața mai mult decât e necesar, vor descoperi în această carte importanța orei la care se trezesc. În ”Clubul 5 AM”, Robin Sharma vine cu exemplificări concrete ale motivului pentru care prima oră a dimineții, trebuie dedicată mișcării, meditației și lecturii. Făcând asta zilnic, își vor dezvolta cele 5 atuuri ale geniului, și anume: concentrarea mentală, energia fizică, voința personală, talentul original și timpul zilnic. Aceștia își pot schimba viața și pot ajunge să trăiască așa cum au visat, doar trezindu-se pur și simplu mai devreme.

Și ce e teoria fără practică? După ce vor citi această carte, vor trebui să pună în aplicare tot ce au învățat, iar o pereche de căști wireless le va fi de mare ajutor pentru a-i energiza și a le oferi o stare de bine. Mișcarea de dimineață va fi mai ușoară ascultând muzica preferată conectându-se la orice device, pentru că aceste căști sunt fără fir și permit o mobilitate mai mare.

Pentru a fi mai eficienți, mai organizați, mai înțelegători și mai atenți la ce se întâmplă în jurul lor, cărticica stoicismului poate fi darul perfect. Aceștia vor cunoaște din înțelepciunea filozofilor antici și vor găsi 55 de exerciții stoice și sugestii pentru aplicarea lor în viața cotidiană. Astfel vor dobândi o viață împlinită și plină de sens și vor putea face schimbările pe care le-au așteptat toată viața.

Cadou pentru o viață sănătoasă

Pentru a avea o viață fericită, sănătatea fizică este cea care joacă rolul cel mai important în viața fiecărui om. Productivitatea și starea de bine sunt strâns legate de ceea ce mâncăm și de obiceiurile noastre alimentare.

Cu toții avem colegi care au nevoie de o carte care să-i ajute să aibă obiceiuri alimentare sănătoase sau care să îi ajute să se vindece de anumite afecțiuni. ”Vindecare prin detoxificare” tratează până la 200 de afecțiuni precum - acnee, anxietate, cancer, colesterol ridicat, dependențe, migrene, insomnie, probleme hormonale, răceală și multe altele. Arată-le că îți pasă de ei și vino în sprijinul lor cu o carte ce nu ar trebui să lipsească din nici o bibliotecă.

Pentru a pune în practică ce au învățat despre curele de detoxifiere, le recomandăm un blender portabil care îi vor ajuta să prepare rapid băuturi delicioase care să îi energizeze întreaga zi. Fiind un blender reincarcabil, aceștia pot face shake-uri naturale, sucuri și smoothie-uri indiferent dacă se află acasă, la birou sau la sală.

Dacă v-ați întrebat vreodată care sunt cele mai sănătoase bomboane, noi avem răspunsul – cele care nu există. Pentru a păstra o atmosferă amuzantă, le poți face cadou un borcan cu boamboane invizibile. Nu vor crea plăcerea papilelor gustative, dar măcar vor stârni râsete la birou.

Cadou pentru dezvoltare financiară

De acest cadou poate beneficia orice coleg, mai ales cei care nu au o relație foarte bună cu banii și care nu știu cum să economisească.

Diferența dintre un om sărac și unul bogat este modul în care reușesc să-și gestioneze finanțele. În această carte nu vor găsi o listă cu “lucruri pe care să le facă pentru a se îmbogăți”, ci mai degrabă principii după care se ghidează persoanele bogate. ”Secretele minții de milionar” vine cu o metodă facilă de împărțire a venitului lunar, astfel încât să ai o viață prosperă. Metoda celor 6 borcane a devenit atât de cunoscută datorită eficienței sale, încât este adoptată de toți mai mulți oameni. Autorul recomandă gestionarea venitului astfel – 55% către cheltuielile curente, 10% în contul de economii, 10% în investiții, 10% pentru distracții, 10% pentru educație și 5% pentru donații.

Pentru a-i ajuta în demersul de economisire al banilor, o pușculiță în formă de porcușor va fi un cadoul perfect. Aceasta vine cu un ciocan pe care să-l folosească când vor avea nevoie de banii strânși.

Chiar dacă economisitul nu pare o soluție prea veselă și ușor de adoptat la prima vedere, pentru a îndulci situația, îți recomandăm să le oferi o pungă cu bomboane cu ciocolată. Datorită gustului fin al cireșelor în ciocolată, aceștia vor învăța să aprecieze calitatea și nu cantitatea și că esențele tari se țin în sticluțe mici.

Cadou pentru dezvoltare personală

O cană de ceramică cu un mesaj motivațional, îi va ajuta să-și reamintească că fericirea depinde de modul în care aleg să vadă viața. Schimbând perspectiva, aceștia pot descoperi lucruri noi despre sine și mediul înconjurător.

Pentru cei care nu au descoperit ce înseamnă o viață în armonie și recunoștință, această carte îi va îndruma către o viață cu sens. “Ikigai” spune secretele japonezilor, populația cu cei mai longevivi oameni, pentru a avea o viață fericită. Scopul, spun ei, este să găsești un scop în viață, să găsești pasiunea vieții, „acel lucru pentru care merită să trăiești“.

Ce poate întregi mai bine atmosfera de sărbători decât un miros plăcut oferit de un odorizant de cameră frumos ambalat.

Primind acest pachet în dar, toate simțurile vor fi atinse, iar tu le vei rămâne în memorie mereu. Ei vor savura ceaiul în noua lor cană, vor simți un miros plăcut și se vor bucura de o carte care să le ofere motivația zilnică pentru o viață cu sens.

Cadou pentru dezvoltare spirituală

Oricine și în orice moment al vieții s-ar afla, își va dori să-și dezvolte și latura spirituală. Această parte vine să închidă cercul cunoașterii de sine și să aducă un strop de speranță pentru o viață mai bună.

Această carte plină de învățăminte valoroase despre speranță și viață trăită cu sens, le va răspunde la toate întrebările legate de credință. Scrisă de Mihai Morar împreună cu părintele Necula, ”Cartea Despre Sensul Vieții” a devenit cea mai vândută carte din România datorită dialogului sincer dintre cei doi și vine să le reamintească oamenilor că speranța și credința sunt cele mai de preț valori pe care le poate avea un om.

Ce ar fi Crăciunul fără lumina și mirosul unei lumânari parfumate potrivită pentru orice spațiu? Această lumânare îi va transpune în copilărie, când casa era decorată în spiritul sărbătorilor.

O ceașcă de porțelan poate fi un cadou util, pentru că nimeni până acum nu s-a plâns că ar avea prea multe căni din care să savureze băutura preferată. Această cană elegantă se va armoniza perfect cu celelalte elemente din casă și va crea o atmosferă de sărbătoare.

Cadou pentru părinți și viitori părinți

Parenting

Noțiunea de parenting s-a dezvoltat tot mai mult în ultimii ani, iar internetul abundă în informații despre cum se crește armonios un copil.

Indiferent dacă sunt sau nu părinți, această carte îi va ajuta să înțeleagă și să vindece anumite traume survenite în copilărie. "Copilul invizibil" nu are limită de vârstă pentru că vine să trateze probleme cu care fiecare s-a confruntat de-a lungul vieții. Este o invitație la descoperirea de sine cu ajutorul stării de mindfulness sau de prezență conștientă și este scrisă pentru cei care au curajul de a îndrăzni să se uite la copilul interior, într-o manieră plină de compasiune și acceptare necondiționată.

La fel ca adulții, și copii au nevoia să își exprime și să primească iubirea într-un limbaj propriu. Fiecare copil este unic, de aceea este foarte important ca părinții să descopere și să învețe limbajul de iubire al copiilor lor. În această carte vor descoperi că există cinci limbaje de iubire, precum - timpul acordat, cuvintele de încurajare, darurile, serviciile sau mângâierile fizice. Învățând la ce tip de limbaj răspunde cel mic, părinții vor putea fi mult mai receptivi la nevoile lor și le vor putea satisface mai ușor.

O cană cu infuzor le va fi de mare ajutor în prepararea ceaiului, deoarece îmbină perfect utilul cu plăcutul. Ceaiul va fi ușor de pregătit, având astfel mai mult timp liber de petrecut cu cei mici.

Mum 2 be

Cu toții cunoaștem persoane care își doresc un copil sau care urmează să aibă unul. Această agenda de sarcină este o carte cu informații verificate, plină cu sfaturi pentru viitoarele mămici. Poate ține loc și de jurnal deoarece este prevăzută și cu tabele de monitorizare a sarcinii și spațiu de completat cu propria experiență. Include sfaturi valoroase despre sarcină precum, ce analize trebuie făcute, ce au voie să mănânce, ce sport este permis și în general, cam toate lucrurile pe care trebuie să le cunoască în această perioadă.

Și pentru că râsul e sănătos, acest ghid de sarcină plin de umor, o va ajuta să treacă peste momentele mai puțin plăcute din timpul sarcinii. Autoarea, mama a patru copii în numai șase ani, vine cu soluția care a ajutat-o să se bucure de această perioadă. Aceasta le recomandă viitoarelor mame să trateze totul cu umor, foarte multă răbdare și infinită dragoste pentru ființa ce va urma să vină pe lume.

În sarcină, femeile au pofte, iar ciocolata neagră este una dintre preferințe. Tableta este făcută din ciocolată organică premium și nu conține zahăr sau îndulcitori, astfel că viitoarea mămica se va bucura de un gust delicios și nu îi va dăuna fătului.

 

Acum că te-ai informat despre ce cadouri poți face de Secret Santa, nu-ți mai rămâne decât să ne vizitezi în librării sau să intri pe site-ul www.bookcity.ro și să le alegi pe cele care ți-au atras atenția.