Borcan Bonbon - Borcanul Mosului cu decoratiune gravata din lemn Xmas

Stoc epuizat
free-shipping-label

Livrare Gratuită la comenzi mai mari de 119 lei

Stoc in librarii:

Libraria Bookcity, Shopping City, Bd. George Cosbuc 251, Galati, 0770427115

Beneficii:
Impachetare gratuita
Retur gratuit in 14 zile
Livrare Rapida

Borcan Bonbon - Borcanul Mosului cu decoratiune gravata din lemn Xmas

Stoc epuizat
Descriere produs

Borcanul Mosului conține caju in ciocolata cu lapte,merisoare in invelis de iaurt, jelly beans cu aroma de capsuni,vanilie si visine si stafide in ciocolata cu lapte (274g).

Ingrediente jelly beans visine:zahar, sirop de glucoza, amidon modificat de porumb, acidifianti (acid malic, acid fumaric, acid citric), arome, agenti de glazurare (ceara de albine alba si galbena, ceara carnauba, shellac), ulei vegetal (nuca de cocos), coloranti (acid carminic). Informatii alergeni: poate contine urme de soia, gluten.

 

Ingrediente caju in ciocolata cu lapte:caju 35%, ciocolata cu lapte 65%, zahar, lapte praf, unt de cacao, masa de cacao, grasimi vegetale, zer din lapte, emulgator (lecitina din floarea soarelui), agenti de glazurare (shellac, guma arabica). Ciocolata contine grasimi vegetale nehidrogenate pe langa untul de cacao. Masa solida de cacao: 20% minim. Masa solida lapte: 20% minim.

Informatii alergeni: contine lapte. Poate contine urme de arahide si alte nuci.

 

Ingrediente jelly beans vanilie:zahar, sirop de glucoza, apa, amidon de porumb modificat, acidifianti (acid fumaric, acid citric), arome, agenti de glazurare (ceara de albine alba si galbena, ceara carnauba, shellac), ulei vegetal (nuca de cocos), colorant (dioxid de titan).

Informatii alergeni: poate contine urme de soia si gluten.

 

Ingrediente stafide in ciocolata cu lapte:ciocolata cu lapte 58% (zahar, lapte praf, unt de cacao, masa de cacao, grasime vegetala (palmier), zer din lapte, emulgator (lecitina din floarea soarelui), agenti de glazurare (shellac, guma arabica), stafide 42%. Ciocolata cu lapte contine grasime vegetala nehidrogenata pe langa untul de cacao. Masa solida de cacao: minim 20%. Masa solida de lapte: minim 20%.

Informatii alergeni: contine lapte, poate contine urme de arahide si nuci.

 

Masa neta:       274 g
 


Detalii produs
Mai multe informatii
Categorie Cadouri
Producator Bonbon
Cod de bare 2900000474747