Borcan Bonbon - Christmas in a Jar

Stoc epuizat
free-shipping-label

Livrare Gratuităprin curier la comenzi mai mari de 99 lei

Beneficii:
Impachetare gratuita
Retur gratuit in 15 zile
Livrare Rapida

Borcan Bonbon - Christmas in a Jar

Stoc epuizat
Descriere produs
Untitled

Borcanul contine merisoare in ciocolata cu iaurt (50g), alune de padure in ciocolata (48g) si Jelly Beans visine (40g), pentru un Craciun dulce alaturi de cei dragi.

Ingrediente jelly beans visine:zahar, sirop de glucoza, amidon modificat de porumb, acidifianti (acid malic, acid fumaric, acid citric), arome, agenti de glazurare (ceara de albine alba si galbena, ceara carnauba, shellac), ulei vegetal (nuca de cocos), coloranti (acid carminic). Informatii alergeni: poate contine urme de soia, gluten.

 

Ingrediente merisoare in invelis de iaurt:merisoare 35%, zahar, grasime vegetala, zer din lapte, faina de orez, pudra de iaurt din lapte, emulgator (lecitina din floarea soarelui), agenti de glazurare (guma arabica, shellac).

Informatii alergeni: contine lapte, urme de arahide si alte nuci.

 

Ingrediente alune de padure in ciocolata: alune 35%, ciocolata cu lapte 65% (zahar, lapte praf, unt de cacao, masa de cacao, grasimi vegetale, zer din lapte, emulgator (lecitina din floarea soarelui).Ciocolata cu lapte contine grasimi vegetale nehidrogenate pe langa untul de cacao. Masa solida de cacao: min. 20%, masa solida de lapte: min. 20%.

Informatii alergeni: contine lapte, alune si urme de alte nuci.

 

Masa neta: 138g

 

Volum: 212 ml

 

Dimensiuni: 60 x 60 x 80 mm

 


Detalii produs
Mai multe informatii
Categorie Cadouri
Producator Bonbon
Cod de bare 2900000000222