Borcan Bonbon - Craciun Fericit cu decoratiune gravata din lemn Xmas

Stoc epuizat
free-shipping-label

Livrare Gratuită la comenzi mai mari de 119 lei

Beneficii:
Impachetare gratuita
Retur gratuit in 14 zile
Livrare Rapida

Borcan Bonbon - Craciun Fericit cu decoratiune gravata din lemn Xmas

Stoc epuizat
Descriere produs

Borcanul contine alune de padure in invelis de scortisoara,jelly beans vanilie,jelly beans capsuni si are atasat un accesoriu din lemn gravat.

Ingrediente alune de padure in invelis de scortisoara:alune 35%, ciocolata cu lapte 65%, zahar, lapte praf, unt de cacao, masa de cacao, grasime vegetala, zer din lapte, emulgator lecitina din floarea soarelui E322, pudra de scortisoara. Ciocolata cu lapte contine grasime vegetala nehidrogenata pe langa untul de cacao. Masa solida de cacao 20%, masa solida de lapte 20%. Informatii alergeni: contine lapte, alune si posibil urme de arahide.

 

Ingrediente jelly beans capsuni:zahar, sirop de glucoza, apa, amidon modificat de porumb, acidifianti (acid fumaric, acid citric), arome, agenti de glazurare (ceara de albine alba si galbena, ceara carnauba, shellac), ulei vegetal (nuca de cocos), colorati (curcumina, acid carminic).

Informatii alergeni: poate contine urme de soia, gluten.

 

Ingrediente jelly beans vanilie:zahar, sirop de glucoza, apa, amidon de porumb modificat, acidifianti (acid fumaric, acid citric), arome, agenti de glazurare (ceara de albine alba si galbena, ceara carnauba, shellac), ulei vegetal (nuca de cocos), colorant (dioxid de titan).

Informatii alergeni: poate contine urme de soia si gluten.

 

Dimensiuni: 50 x 50 x 70 mm

 

Masa neta: 72g

 

Volum: 106 ml
 


Detalii produs
Mai multe informatii
Categorie Cadouri
Producator Bonbon
Cod de bare 2900003323226