Caiet de vacanta - Matematica - Clasa a VII-a - Ed. 3

Stoc epuizat
free-shipping-label

Livrare Gratuită la comenzi mai mari de 129 lei

Stoc in librarii:

Libraria Bookcity, Shopping City, Bd. George Cosbuc 251, Galati, 0770427115

Libraria Bookcity, Shopping, Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 242, Mureș, 0771643079

Libraria Bookcity, Shopping City, Calea Sagului 100, Timisoara, 0771159954

Beneficii:
Impachetare gratuita
Retur gratuit in 14 zile
Livrare Rapida
Adaugati la Wishlist
Stoc epuizat

Caiet de vacanta - Matematica - Clasa a VII-a - Ed. 3

Descriere produs

Matematica. Caiet de vacanta. Suport teoretic, exercitii si probleme aplicative. Clasa a VII-a

Avizat M.E.C. conform O.M. nr. 5318/21.11.2019


Lucrarea de fata nu este o culegere de probleme obisnuita. Ea se diferentiaza prin metodologia inovativa propusa pentru invatarea matematicii:

• continuturile teoretice obligatorii prevazute in programa scolara sunt minimale, dar sunt suficiente pentru a asigura formarea competentelor prevazute de programa;

• activitatile de invatare (exercitiile si problemele) propuse sunt si ele minimale si alese cu multa grija, unele cu continut inter- si transdisciplinar, cu parcurgere usoara, stimulativa si provocatoare.


In felul acesta, elevul este invatat: sa invete singur matematica, sa gandeasca, sa coreleze diverse continuturi ale invatarii, inclusiv inter- si transdisciplinare, sa identifice date, marimi si relatii matematice in contexte variate, sa utilizeze concepte si algoritmi specifici matematicii, sa modeleze matematic situatii date prin integrarea achizitiilor din diferite domenii. Miza lucrarii este ca dupa parcurgerea acesteia, matematica devine pentru elev un fundament solid pentru argumentare si rationament logic, gandire critica, analizare si interpretare, care sunt conditii necesare unei cariere profesionale remarcabile.


Culegerea poate fi folosita cu succes si de catre profesor in activitatea de proiectare, organizare si desfasurare a lectiilor matematice de o inalta calitate.


Parintii responsabili, care investesc in cresterea, educarea si formarea copiilor, au la indemana, gratie testelor de evaluare propuse in aceasta culegere, un instrument rapid si usor de folosit, prin care pot evalua singuri modul in care copilul lor depune eforturi pentru formarea si dezvoltarea competentelor matematice.
 


Detalii produs
Mai multe informatii
Categorie Clasa a VII- a /
Autor Maria Zaharia
Editură Paralela 45
Nr Pagini 136
Tip coperta Necartonata
An Apariție 2022
ISBN 978-973-47-3585-3
Cod de bare 9789734735853
Gen Baiat Fata
Vârsta 10 - 14 ani

Scrieti propria recenzie
Doar clientii logati pot lasa recenzii. Logheaza-te sau creaza cont