Carla's Dreams. Neoficial

Stoc epuizat
free-shipping-label

Livrare Gratuităprin curier la comenzi mai mari de 99 lei

Beneficii:
Impachetare gratuita
Retur gratuit in 15 zile
Livrare Rapida

Carla's Dreams. Neoficial

Stoc epuizat
Descriere produs
Untitled

Carla’s Dreams. Neoficial este o carte dedicata unui fenomen muzical, dar si social, in egala masura. Prezenta editie pune impreuna informatii care au circulat in mod natural in media, in toate formatele, dar mai ales online. Acestora li s-au adaugat comentariile autorului, intr-o prima incercare de sinteza si analiza a unui fenomen viu, in plina desfasurare.

Sursele utilizate, atat pentru texte (www.versuri.ro), cat si pentru informatii si interviuri, nu sunt neaparat cele mai autorizate, ci sunt doar cele ce au fost disponibile la momentul intocmirii acestei lucrari. in absenta unei editii oficiale, care sa acrediteze versiunile definitive ale textelor cantecelor, autorul a pastrat grafia preluata din sursele online, adesea parazitata de inconsecvente ortografice.

Aceasta carte se doreste in egala masura un omagiu adus unor creatori care au improspatat – nu numai prin depasirea limitelor – peisajul muzical romanesc, dar si un pretext pentru o dezbatere asupra efectului Carla’s Dreams asupra generatiei tinere.

Carla’s Dreams. Neoficial este o provocare si trebuie receptionata ca atare.

 

 


Detalii produs
Mai multe informatii
Categorie Carti
Autor Andrei Pohui
Editura Integral
Nr Pagini 208
Tip coperta Paper back
An Aparitie 2017
ISBN 978-606-992-001-5
Cod de bare 9786069920015