• Nu ai niciun produs in cos.
  • Nu ai niciun produs in cos.

Casa ingerilor

Autor: Pascal Bruckner

Categoria: Literatura usoara

Editura: Trei

Data publicarii: 2013

Tip coperta: brosata

ISBN: 978-973-707-728-8

28.66 lei 33.72 lei

Availability: Stoc terminat

  • Impachetare gratuita
  • Livrare gratuita la comenzi peste 59 de lei
  • Poti returna acest produs in 14 zile
  • Comenzi telefonice: 0725.982.036

Prezentare

Pascal Bruckner revine dupa aproape sapteani cu un thriller remarcabil. Este vorba despre Casa ingerilor, roman ce poarta cititorul intr-ocalatorie infioratoare, dar in acelasi timp fascinanta, prin tenebreleParisului, o incursiune terifianta in care cersetorii devin ingeri. Romanul arela origine un incident ce s-a petrecut in tineretea scriitorului, in piataContrescarpe, dupa cum marturiseste Bruckner intr-o nota din finalul cartii.

Eroul romanului, Antonin Dampierre, invarsta de treizeci de ani, foarte preocupat de infatisarea sa, este un barbatca oricare altul. Sau, cel putin, asa pare. Lucreaza intr-o agentie imobiliarade lux pana in ziua in care, ratand o tranzactie din pricina a doi betivi, serepede la unul dintre ei si il omoara in bataie. Antonin are un moment deiluminare: vrea sa purifice lumea de cersetori. Asa ca isi incepe cautareahalucinanta prin Parisul epavelor umane, unde o cunoaste pe Isolde deHauteluce, un fel de mama a ranitilor.

Este o poveste bazata pe stilul de viata al cersetorilor,vagabonzilor care starnesc mila, dar si repulsie. Cei care citesc cartea se potregasi ei insisi in aceste personaje, iar asta ii inspaimanta. Oamenii obisnuitise tem ca intr-o zi vor putea ajunge si ei asa, sa cerseasca. Pascal Bruckner

Detalii

Produse recomandate