Coaching pentru performanta. Editia 2018

Stoc epuizat
free-shipping-label

Livrare Gratuită la comenzi mai mari de 119 lei

Beneficii:
Impachetare gratuita
Retur gratuit in 14 zile
Livrare Rapida

Coaching pentru performanta. Editia 2018

Stoc epuizat

GRATUIT

Descriere produs
 
 
Coaching pentru performanta este biblia industriei si cu siguranta lucrarea de referinta pe care se bazeaza cei care sunt implicati in activitati de coaching.
 
Cartea prezinta un sablon simplu de coaching pentru traineri, plecând de la concepte precum constientizare si responsabilizare, unul care se bazeaza pe metoda intrebarilor si a abilitatii de a asculta. Whitmore ne introduce în teoretizarile modelului G R O W, ca format pentru sedintele de training.
 
Spre deosebire de cultura traditionala de management, un trainer crede mai întâi de toate în potentialul clientului. Whitmore stie ca oamenii sunt capabili sa schimbe doar lucrurile de care sunt constienti.
 
 
COACHING PENTRU PERFORMANTA ESTE CEA MAI BUNA CARTE PENTRU COACHII, LIDERII, MANAGERII DE TALENTE SI PROFESIONISTII DIN TOATA LUMEA.
 
 
Un bestseller international, care prezinta influentul model GROW, aceasta carte reprezinta un text fundamental pentru profesia de coach. Explica motivele pentru care cheia productivitatii, a dezvoltarii si a implicarii este sa le oferi oamenilor posibilitatea de a da ce au mai bun din ei. O cultura plina de insemnatate a coachingului are potentialul de a transforma relatiile dintre diferite organizatii si angajati si de a-i pune si pe unii, si pe ceilalti pe drumul catre succesul pe termen lung.
 
 
Aceasta editie aniversara, considerabil revizuita si adaugita, scrisa de Sir John Whitmore, pionierul coachingului, si de Performance Consultants, liderii mondiali în coachingul de performanta, va revolutiona metoda traditionala de abordare a culturii organizationale. Exercitiile practice noi, exemplele din zona corporatista, dialogurile despre coaching si glosarul de la finalul cartii sustin procesul de învatare. La acestea se adauga un capitol nou, de impact, care vorbeste despre masurarea beneficiilor si a castigului aferente investitiei în coaching.
 
In cea de-a cincea editie a cartii Coaching pentru performanta, Sir John Whitmore si Performance Consultants explica de ce este nevoie pentru a ajunge la performanta de top si demonteaza miturile despre coaching.
 
John McFarlane, Presedinte Barclays PLC si The CityUK
 
 
Coaching pentru performanta are un impact direct asupra modului in care muncim in companiile noastre. Le ofera liderilor si profesionistilor in coaching un instrument fantastic si extrem de eficient pentru dezvoltarea oamenilor.
 
Jean-Louis Araignous
Coaching Program Manager,
Volvo Group University
 
Culturile care se bazeaza pe coaching au rezultate mai bune, sunt mai cinstite si mai sustenabile decât cele care merg pe sistemele traditionale de management. Coaching pentru performanta este pentru orice lider care vrea sa atinga excelenta.
 
Ludo Van der Heyden
Profesor, INSEAD
 
 
Prima si cea mai buna carte pentru lideri si pentru profesionistii în coaching, fie ei tineri sau experimentati. Trece dincolo de abilitatile pe care le analizeaza cu dibacie si explica insasi esenta coachingului.
 
Carol Kauffman, PhD
 
 
Detalii produs
Mai multe informatii
Categorie Carti
Autor Sir John Whitmore
Editura Publica
Nr Pagini 432
Tip coperta Paper back
An Aparitie 2018
ISBN 978-606-722-285-2
Cod de bare 9786067222852