• Nu ai niciun produs in cos.
  • Nu ai niciun produs in cos.

Despre noi

Înfiinţată din dragoste pentru cărţi şi cultură în anul 2011 în Braşov, libraria Bookcity a început să se bucure de un real succes după numai un an de activitate. Secretul? Suntem oameni pasionaţi de cultură şi lucruri educative, ce caută să pericliteze ignoranţa prin promovarea cărţilor, a jocurilor de societare şi educative, a activităţilor care dezvoltă creativitatea şi imaginaţia.

Cultura înnobilează orice loc aşa că în anul 2015 am deschis Bookcity Concept Store în Coresi Mall, Braşov. Iubim să vedem cum toţi vizitatorii mall-ului se opresc din goana consumerismului pentru a-şi recrea sinapsele în libraria noastră. Cărţile, muzica, albumele,
micile invenţii ce iţi pun imaginaţia la încercare sunt o gură de aer proaspăt pentru toţi cei obosiţi de logo-urile prea mari prezente în vitrinele vecine.

Extrapolând, ne-am dat seama de faptul că inclusiv consumatorii de shopping online au nevoie de un loc în care cultura este la ea acasă. Şi astfel, am lansat bookcity.ro, magazinul online unde cele mai răsfoite titluri işi găsesc locul pe rafturile librăriei virtuale.

Şi cum o carte bună se savurează alături de un ceai înmiresmat servit în porţelanuri alese, am cautat să aducem obiecte şi decoraţiuni care să iţi transforme locul de citit într-un cadru de dumbravă minunată sau de loc fermecat.

Vă aşteptăm oricând, cu drag şi cu o carte deschisă în locul nostru preferat, în librăria virtuală sau reală, unde minunile şi poveştile sunt doar la o copertă distanţă.