Despre noi

In librariile Bookcity intalnesti traditia momentelor si cadourilor venite din suflet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bookcity

Inca din 1991 construim noi experiente si dam frau liber imaginatiei cu cele mai bune titluri de carte, cele mai interactive jocuri de societate si cele mai traznite cadouri. Pasiunea noastra pentru cultura a inceput la Brasov si s-a extins in online, din dorinta de a le aduce mai aproape tuturor curiosilor si visatorilor lumea perfecta in care sa evadeze.

Viziunea noastra a fost sa aducem impreuna iubitorii de cultura, jocuri si distractie de toate varstele, intr-un loc in care sa se simta liberi sa viseze si in care sa gaseasca produse dintre cele mai utile, distractive, rafinate.

Pentru ca Bookcity inspira prietenie, optimism si bunastare, am ales ca atat librariile fizice din Brasov, Galati, Targu Mures si Timisoara, cat si cea online, de pe www.bookcity.ro, sa poarte acelasi design unic, care ofera experiente inedite, aparte fata de librariile obisnuite. Te invitam la un tur de poveste in oricare dintre locatiile noastre, pentru a face cunostinta cu un design care te indeamna sa explorezi fiecare raft si sa descoperi pasiuni noi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Va asteptam oricand, cu drag si cu o carte deschisa in locul nostru preferat, in libraria virtuala sau reala, unde minunile si povestile sunt doar la o coperta distanta!