Despre noi

În librăriile Bookcity întâlnești tradiția momentelor și cadourilor venite din suflet.

Încă din 1991 construim noi experiențe și dăm frâu liber imaginației cu cele mai bune titluri de carte, cele mai interactive jocuri de societate și cele mai trăznite cadouri. Pasiunea noastră pentru cultură a început la Brașov și s-a extins în online, din dorința de a le aduce mai aproape tuturor curioșilor și visatorilor lumea perfectă în care să evadeze.

Viziunea noastră a fost să aducem împreună iubitorii de cultură, jocuri și distracție de toate vârstele, într-un loc în care să se simtă liberi să viseze și în care să găsească produse dintre cele mai utile, distractive, rafinate.

Pentru că Bookcity inspiră prietenie, optimism și bunăstare, am ales că atât librăriile fizice din Brașov, Galați, Târgu Mureș și Timișoara, cât și cea online, de pe www.bookcity.ro, să poarte același design unic, care oferă experiențe inedite, aparte față de librăriile obișnuite. Te invităm la un tur de poveste în oricare dintre locațiile noastre, pentru a face cunoștință cu un design care te îndeamnă să explorezi fiecare raft și să descoperi pasiuni noi.

Vă așteptăm oricând, cu drag și cu o carte deschisă în locul nostru preferat, în librăria virtuală sau reală, unde minunile și poveștile sunt doar la o copertă distanță!

Bookcity