• Nu ai niciun produs in cos.
  • Nu ai niciun produs in cos.

Despre suflet mic tratat de mari idei

Categoria: Cultura generala

Editura: Nemira

Data publicarii: 2013

ISBN: 978-606-579-421-4

14.57 lei 18.21 lei

Availability: In stoc

Adauga în Wishlist
SAU
  • Impachetare gratuita
  • Livrare gratuita la comenzi peste 59 de lei
  • Poti returna acest produs in 14 zile
  • Comenzi telefonice: 0725.982.036

Prezentare

O culegere de citate, un mic tratat de ideimari, o serie de ganduri alese cu multa inspiratie din scrierile unor filosofi,poeti, romancieri si oameni de stiinta, toate sunt adunate in cea mai recentaaparitie editoriala la Editura Nemira, Despre sulfet, mic tratat de mari idei.

Cartea este o culegere indrazneata a unoradintre cele mai frumoase idei care ne-au fost trasmise despre suflet, de-alungul timpului, prin operele unor mari ganditori.

Carticica insumeaza reflectii ale unor minticare au avut dispozitia si capacitatea de a diseca lucrurile cu adevaratimportante, respectiv valorile spirituale.

Despre suflet. Mic tratat de mari ideieste o carte a esentelor, un elixir usor pentru cei care vor sa-si hraneasca sufletulcu lumina unor mari idei, care merge pe firul istoriei, trece prin intreaga gandireoccidentala si orientala, din vechime pana in prezent, si strange laolalta totimarii ganditori ai lumii care au abordat aproape inevitabil problema sufletului.

Un lucru trebuie sa aiba omul: un suflet ori veseldin nastere, ori vesel gratie muncii, artei, iubirii si cunoasterii. FRIEDRICHNIETZSCHE

Detalii

Produse recomandate