Enciclopedia casei. 7500 de sfaturi practice

Stoc epuizat
free-shipping-label

Livrare Gratuită la comenzi mai mari de 129 lei

Beneficii:
Impachetare gratuita
Retur gratuit in 14 zile
Livrare Rapida

Livrare gratuitaGRATUIT

Adaugati la Wishlist
Stoc epuizat

Enciclopedia casei. 7500 de sfaturi practice

Descriere produs
 Prezenta enciclopedie este rezultatul a patru decenii de cercetare sistematica si tenace, de culegere a sfaturilor practice, a sugestiilor si retetelor pentru solutionarea asa-ziselor probleme „marunte”, dar atat de importante in cotidianul nostru.
in cele peste 500 de pagini au fost plasate 7500 de sfaturi utile si tot atatea ilustratii bine alese. Deschizand-o, veti ramane uimiti de cate le stie aceasta carte!
Sfaturile practice din Enciclopedie au fost compartimentate in optsprezece capitole distincte: Casnicia, Bebelusul soseste acasa, Copilul nostru, Cosmetica, Alimentatia, Sanatatea, Medicina naturista, Sfaturi practice in bucatarie, Caminul nostru, Sfaturi gospodaresti, Curatarea petelor, Curatarea bijuteriilor si a altor obiecte de valoare, Vestimentatia, Plantele – elemente de decor, Animalele de casa, Starpirea insectelor daunatoare si a rozatoarelor, Concediul, odihna, Automobilul in viata noastra. Daca celelalte enciclopedii va imbogatesc cu noi cunostinte din anumite domenii si va ofera sfaturi practice aplicabile in timp si spatiu, Enciclopedia casei va ajuta sa va descurcati bine in gospodarie si sa stabiliti o relatie armonioasa cu partenerul de viata, cu copiii, parintii, familia si prietenii dumneavoastra. Exista oare ceva mai important pe lume decat aceste lucruri?
 
Detalii produs
Mai multe informatii
Categorie Enciclopedii științifice /
Autor ***
Editură Arc
Tip coperta cartonata
An Apariție 2010
ISBN 978-9975-61-552-5
Cod de bare 9789975004589
Gen Baiat Fata Barbat Femeie
Vârsta 18 - 99 ani