Fise de procedura civila - Ed.10

Stoc epuizat
free-shipping-label

Livrare Gratuită la comenzi mai mari de 129 lei

Beneficii:
Impachetare gratuita
Retur gratuit in 14 zile
Livrare Rapida

Livrare gratuitaGRATUIT

Adaugati la Wishlist
Stoc epuizat

Fise de procedura civila - Ed.10

Descriere produs

Aflate la a X-a editie, cele 70 de Fise de procedura civila abordeaza materia dreptului procesual civil intr-o maniera logica si structurata, permitand asimilarea ideilor si inlantuirea coerenta a acestora, intr-un timp optim.

Puncte forte.

Tabelele sinoptice si comparative, completate la fiecare noua editie a lucrarii, reprezinta o sinteza pedagogica, clara, care faciliteaza intelegerea, fixarea si recapitularea materiei. In plus, sunt incluse aplicatii practice si jurisprudentiale, care vin sa consolideze aspectele teoretice punctate in cadrul fiselor. De asemenea, fiecare editie este completata cu decizii recente, relevante pentru procedura civila, pronuntate de Inalta Curte de Casatie si Justitie (in recursuri in interesul legii si pentru dezlegarea unor chestiuni de drept) ori pronuntate de Curtea Constitutionala.


Publicul-tinta.

Fisele se adreseaza studentilor si absolventilor facultatilor de drept care vor sa stapaneasca si sa mobilizeze rapid cunostinte fundamentale de procedura civila, in perspectiva examenelor de licenta si de admitere, definitivare sau promovare in profesiile juridice.
 


Detalii produs
Mai multe informatii
Categorie Drept civil /
Autor Andreea Ciurea
Editură Universul Juridic
Nr Pagini 536
Tip coperta brosata
An Apariție 2023
ISBN 978-606-39-1268-9
Cod de bare 9786063912689
Gen Barbat Femeie
Vârsta 18 - 99 ani