George Harrison - Early Takes vol I CD

Stoc epuizat

Livrare Gratuită la comenzi mai mari de 129 lei

Impachetare gratuita
Retur gratuit in 14 zile
Livrare Rapida
Adaugati la Wishlist
Stoc epuizat

George Harrison - Early Takes vol I CD

Descriere produs

1. "My Sweet Lord (Demo)" All Things Must Pass 3:33

2. "Run of the Mill (Demo)" All Things Must Pass 1:56

3. "I'd Have You Anytime (Early Take)" Harrison, Bob Dylan All Things Must Pass 3:06

4. "Mama You've Been on My Mind (Demo)" Dylan Never properly recorded 3:04

5. "Let It Be Me (Demo)" Gilbert Bécaud, Mann Curtis Never properly recorded 2:56

6. "Woman Don't You Cry for Me (Early Take)" Thirty Three & 1/3 2:44

7. "Awaiting on You All (Early Take)" All Things Must Pass 2:40

8. "Behind That Locked Door (Demo)" All Things Must Pass 3:29

9. "All Things Must Pass (Demo)" All Things Must Pass 4:48

10. "The Light That Has Lighted the World (Demo)" Living in the Material World 2:23

Detalii produs
Mai multe informatii
Categorie Pop /
Artist George Harrison
Producator Universal Music
An Aparitie 2012
Cod de bare 602527990422