Harry Potter si Talismanele Mortii/Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 (2 discuri)

Stoc epuizat
free-shipping-label

Livrare Gratuită la comenzi mai mari de 129 lei

Stoc in librarii:

Libraria Bookcity, Shopping City, Bd. George Cosbuc 251, Galati, 0770427115

Beneficii:
Impachetare gratuita
Retur gratuit in 14 zile
Livrare Rapida
Adaugati la Wishlist
Stoc epuizat

Harry Potter si Talismanele Mortii/Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 (2 discuri)

Descriere produs
Untitled

Harry Potter si Talismanele Mortii, cea de-a saptea si ultima din seria aventurilor lui Harry Potter, este realizata in doua parti. in partea intai, Harry, Ron si Hermione pornesc intr-o misiune extrem de periculoasa: aceea de a gasi si a distruge Horcruxurile, cheia imortalitatii Lordului Cap-de-Mort. Singuri, lipsiti de indrumarea si protectia profesorilor lor, cei trei prieteni trebuie sa se bazeze doar pe propriile lor puteri. Fortele intunericului ii pandesc la fiecare pas.

 

Lumea Vrajitorilor a devenit un loc nesigur si periculos pentru toti inamicii Lordului Cap-de-Mort. Lupta cea temuta a inceput - Devoratorii Mortii preiau controlul Ministerului Magiei si a scolii Hogwarts, terorizand si arestand pe toti cei care li se opun. insa scopul lor principal este acela de a-l gasi pe Harry Potter si de a i-l aduce, viu si nevatamat, Lordului Cap-de-Mort.

 

Singura sansa de supravietuire a lui Harry este de a gasi Horcruxurile. Cautand indicii, Harry descopera o legenda straveche - aceea a Talismanelor Mortii - care, daca se dovedeste a fi adevarata, Lordul intunericului ar putea dobandi puterea absoluta la care ravneste.

 


Detalii produs
Mai multe informatii
Categorie Acțiune / Lichidare de stoc /
Artist ***
Producător Pro Video
An Apariție 2011
Cod de bare 5948211029869