Whitney Houston - I Wish You Love: More From The Bodyguard - 2LP

Stoc epuizat

Livrare Gratuită la comenzi mai mari de 129 lei

Impachetare gratuita
Retur gratuit in 14 zile
Livrare Rapida

Livrare gratuitaGRATUIT

Adaugati la Wishlist
Stoc epuizat

Whitney Houston - I Wish You Love: More From The Bodyguard - 2LP

Descriere produs
Lista piese:
A1              I Will Always Love You (Alternate Mix)       5:03
A2              I Have Nothing (Film Version)       4:56
A3              I'm Every Woman (Clivilles & Cole House Mix I Edit)
Remix – Clivilles & Cole*
A4              Run To You (Film Version)       4:18
B1              Queen Of The Night (Film Version)       3:15
B2              Jesus Loves Me (Film Version)       1:07
B3              Jesus Loves Me (A Capella Version)       4:52
B4              I Will Always Love You (Film Version)       4:34
C1              I Have Nothing (Live)       6:52
C2              Run To You (Live)       4:47
C3              Jesus Loves Me / He's Got The Whole World In His Hands (Live)       10:38
D1              Queen Of The Night (Live)       5:35
D2              I Will Always Love You (Live)       6:15
D3              I'm Every Woman (Live)       5:07
Detalii produs
Mai multe informatii
Categorie Soul /
Artist Whitney Houston
Producător Sony Music
Cod de bare 889854836115