Informatii livrare

 

Livrarea produselor se face  printr-o firma de curierat rapid (UrgentCargus sau DPD).

Taxa de livrare este 14.99 lei pentru toate comenzile cu valoare sub 99 lei. Nu se percep alte taxe de livrare pentru comenzile cu livrare in Romania.

Livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 99 Lei.

In cazul in care optati pentru livrarea prin curierat rapid, un agent va va inmana coletul personal. In situatia in care nu va gaseste la adresa indicata va va contacta telefonic pentru a stabili de comun acord locul si data predarii coletului. Atentie dupa ce va accesati contul sau va creeati unul nou, aveti posibilitatea sa specificati adresa de livrare, alta decat cea de facturare, deasemenea in campul Observatii comanda, ne puteti indica data si o ora aproximativa pentru livrare.

Cartile comandate se livreaza atat in tara cat si in strainatate. Pentru comenzile interne (in toata tara) prin curierat rapid se tine cont de aria de acoperire a partenerilor nostrii. 

Tarifele de transport la comenzile internationale sunt diferite fata de cele afisate pe site si vor fi comunicate prin e-mail. In cazul in care doriti sa faceti o comanda cu livrare in afara tarii, acest lucru se poate face, urmand ca detaliile despre disponibilitate, taxe, pret total sa fie comunicate ulterior. Plata in cazul persoanelor din afara tarii se va face exclusiv prin cartile de credit acceptate de catre libraria bookcity. Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa info @ bookcity.ro