Legislatia contraventiilor Aprilie 2021

Stoc epuizat
free-shipping-label

Livrare Gratuită la comenzi mai mari de 129 lei

Beneficii:
Impachetare gratuita
Retur gratuit in 14 zile
Livrare Rapida
Adaugati la Wishlist
Stoc epuizat

Legislatia contraventiilor Aprilie 2021

Descriere produs

- Regim general si prevenire

- Ordine publica

- Stupefiante si psihotrope

- Sanatate publica

- Protectia animalelor si a mediului

- Vanatoare si pescuit

- Munca, dialog social, societati, contabilitate

- Discriminare

- Drepturi de autor

- Stare de alerta

- Alte domenii


Legea contraventionala apara valorile sociale care nu sunt ocrotite prin legea penala. Constituie contraventie fapta savarsita cu vinovatie, stabilita si sanctionata prin lege, ordonanta, prin hotarare a Guvernului sau, dupa caz, prin hotarare a consiliului local al comunei, orasului, municipiului sau al sectorului municipiului Bucuresti, a consiliului judetean ori a Consiliului General al Municipiului Bucuresti.


Prin legi, ordonante ori hotarari ale Guvernului se pot stabili si sanctiona contraventii in toate domeniile de activitate.


Culegerea Legislatia contraventiilor: aprilie 2021, tiparita pe hartie alba de calitate superioara, reuneste mai multe asemenea acte normative (integrale sau in extras, dupa caz), care reglementeaza regimul general al contraventiilor, prevenirea acestora, precum si constatarea si sanctionarea unor contraventii des intalnite in practica, in mai multe domenii de activitate.


Astfel, lucrarea Legislatia contraventiilor: aprilie 2021 nu se adreseaza doar autoritatilor competente si profesionistilor din domeniul juridic, ci si publicului larg, fiind utila tuturor persoanelor juridice si fizice, prin semnalarea riscurilor la care se expun acestea daca incalca legislatia contraventionala.
 


Detalii produs
Mai multe informatii
Categorie Drept penal /
Autor ***
Editură Universul Juridic
Nr Pagini 456
Tip coperta brosata
An Apariție 2021
ISBN 978-606-39-0821-7
Cod de bare 9786063908217
Gen Barbat Femeie
Vârsta 18 - 99 ani