Matematica pentru excelenta. Clasa a V-a.

Stoc epuizat
free-shipping-label

Livrare Gratuită la comenzi mai mari de 129 lei

Beneficii:
Impachetare gratuita
Retur gratuit in 14 zile
Livrare Rapida
Adaugati la Wishlist
Stoc epuizat

Matematica pentru excelenta. Clasa a V-a.

Descriere produs
Prezentul auxiliar a fost avizat de Ministerul Educatiei si Cercetarii prin Ordinul nr. 6250 din 21.12.2020 si se regaseste la pozitia nr. 22 din anexa Ordinului.
Lucrarea a fost realizata in conformitate cu noua programa scolara pentru disciplina Matematica, clasele a V-a- a VIII-a, aprobata prin O.M. nr. 3393/28.02.2017
 
Lucrarea contine peste 1 000 de probleme, alese cu grija, in conformitate cu programa clasei a V-a si cu cea pentru olimpiada, grupate in 30 de teme si 36 de teste de evaluare.
Temele prezentate au, acolo unde este necesara, o succinta parte teoretica si comentarii metodice, care subliniaza unele notiuni din programa scolara sau chiar adauga cunostinte noi.
La inceputul fiecarei teme se afla cateva probleme semnificative cu solutii complete, menite sa usureze rezolvarea setului de probleme propuse, a testelor de etapa si a celor finale.
 
In fiecare set, problemele sunt prezentate gradat, pe niveluri de dificultate, de la enunturi care pot fi rezolvate la clasa la enunturi preluate (sau adaptate) de la concursuri nationale sau
internationale. Problemele alese sunt foarte variate si nu pun accentul pe dificultati de calcul (care pot fi depasite la clasa), ci pe ingeniozitatea si atractivitatea ideilor necesare pentru a le
putea rezolva.
Testele de evaluare au structura celor de la concursurile scolare; timpul de lucru recomandat pentru fiecare dintre acestea este de cel mult trei ore.
 
Detalii produs
Mai multe informatii
Categorie Clasa a V- a / Recomandări de manuale și auxiliare /
Autor Dana Heuberger
Editură Art Klett
Nr Pagini 302
Tip coperta Paper back
An Apariție 2021
ISBN 9786060033639
Cod de bare 9786060033639