Oscar Peterson - Night train

in stoc
92,99 Lei

Livrare Gratuită la comenzi mai mari de 119 lei

Stoc in librarii:

Libraria Bookcity, Coresi Shopping Resort, Str. Zaharia Stancu, Brasov, 0725982036

Libraria Bookcity, Shopping City, Bd. George Cosbuc 251, Galati, 0770427115

Libraria Bookcity, Shopping, Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 242, Mureș, 0771643079

Impachetare gratuita
Retur gratuit in 14 zile
Livrare Rapida

Oscar Peterson - Night train

in stoc
Descriere produs
1 Night train
2 C jam blues
3 Georgia on my mind
4 Bag's groove
5 Moten swing
6 Easy does it
7 Honey dripper
8 Things ain't what they used to be
9 I got it bad and that ain't good
10 Band call
11 Hymn to freedom
12 Night train
13 Volare
14 My heart belongs to daddy
15 Moten swing
16 Now's the time
17 This could be the start of something / night train
Detalii produs
Mai multe informatii
Categorie Muzica & Film
Artist Oscar Peterson
Producator Universal Music
An Aparitie 2013
Cod de bare 602537317660