Cumpara responsabil. Politica de retur

Returul produselor achizitionate online

Poti returna orice produs achizitionat online sau din librariile noastre Bookcity, in termen de 14 zile de la data comenzii, conform Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative (denumita in continuare O.U.G. 34/2014).

Daca te-ai hotarat sa returnezi un produs achizitionat online, va trebui sa ne trimiti un email pe adresa comenzi @ bookcity.ro, iar noi iti vom trimite adresa la care se poate face returul.

Inainte de a returna produsele, trebuie sa te asiguri ca:

  • Sunt in ambalajul original
  • Nu prezinta deteriorari de niciun fel
  • Nu sunt inlocuite cu alte produse
  • Nu au fost folosite

Returnarea produselor se poate face doar daca acestea se afla pe un suport material (nu poti returna, de exemplu, carti audio, ebooks etc.).

Ce ai de facut acum, ca sa poti primi banii pe produsele pe care nu le mai vrei:

Formularul de retur este doar un model si nu este obligatoriu. Rambursarea poate fi amanata pana la momentul primirii produselor returnate sau pana la receptionarea unei dovezi conform careia produsele au fost expediate. De asemenea, SC COMPACT SA isi rezerva dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

Daca ai o intrebare cu privire la comanda ta, stii ce este de facut! Verifica situatia ta in sectiunea „Intrebari frecvente” sau contacteaza-ne la numarul de telefon 0722 212 396 ori pe email, la info@bookcity.ro, de luni pana vineri, in intervalul 08:00-17:00.

 

Returul produselor achizitionate din librarii

Produsele cumparate din librariile Bookcity se pot returna numai in baza bonului fiscal in termen de 30 de zile de la data achizitionarii.

Inainte de a returna produsele, trebuie sa te asiguri ca:

  • Sunt in ambalajul original
  • Nu prezinta deteriorari de niciun fel
  • Nu prezinta urme de utilizare

Daca produsul cumparat este defect si nu se poate schimba cu un produs identic sau asemanator, se va returna contravaloarea produsului defect.

 

Cu stima,
Echipa Bookcity.ro