Cumpara responsabil. Politica de retur

Returul produselor achizitionate online

 • Poți returna orice produs achiziționat online sau din librăriile noastre Bookcity, în termen de 14 zile de la data comenzii, conform Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative (denumită în continuare O.U.G. 34/2014).

  Dacă te-ai hotărât să returnezi un produs achiziționat online, va trebui să ne trimiți un email pe adresa comenzi @ bookcity.ro, iar noi îți vom trimite adresa la care se poate face returul.

  Înainte de a returna produsele, trebuie să te asiguri că:

  Sunt în ambalajul original
  Nu prezintă deteriorări de niciun fel
  Nu sunt înlocuite cu alte produse
  Nu au fost folosite
  Returnarea produselor se poate face doar dacă acestea se află pe un suport material (nu poți returna, de exemplu, cărți audio, ebooks etc.).

  Ce ai de făcut acum, că să poți primi banii pe produsele pe care nu le mai vrei:

  Ne trimiți un email de înștiințare pe comenzi @ bookcity.ro
  Completezi formularul de retur cu datele tale de pe factură primită împreună cu produsele și denumirea produselor pe care vrei să le returnezi
  Un model de formular de retragere îl gășiți aici:

  https://bookcity.ro/docs/formular-retur-online.pdf
 • Menționezi datele contului către care vrei să fie returnată contravaloarea produselor
  Ne lași un feedback, pentru a ne îmbunătăți serviciile (dacă învățătoarea îți trimite copilul acasă în timpul orelor, ai vrea să știi de ce, nu?)
  Alegi ce curier vrei să expedieze coletul tău (transportul va fi achitat de tine)
  Formularul de retur este doar un model și nu este obligatoriu. Rambursarea poate fi amânată până la momentul primirii produselor returnate sau până la recepționarea unei dovezi conform căreia produsele au fost expediate. De asemenea, SC COMPACT SĂ își rezervă dreptul de a refuză ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

  În cazul comenziilor cu ridicare personală din librărie, returul se poate face tot în librărie, prin completarea formularului de retur. Restituirea baniilor se va face pe cardul cu care s-a plătit comanda, în termen de 24-72h de la plasarea returului în librărie.

  Dacă ai o întrebare cu privire la comanda ta, știi ce este de făcut! Verifică situația ta în secțiunea „Întrebări frecvente” sau contactează-ne la numărul de telefon 0722 212 396 ori pe email, la info@bookcity.ro, de luni până vineri, în intervalul 08:00-17:00.

Returul produselor achiziționate din librării

Produsele cumpărate din librăriile Bookcity se pot returna numai în baza bonului fiscal în termen de 30 de zile de la dată achiziționării.

Înainte de a returna produsele, trebuie să te asiguri că::

 • Sunt în ambalajul original
 • Nu prezintă deteriorări de niciun fel
 • Nu prezintă urme de utilizare

Dacă produsul cumpărat este defect și nu se poate schimbă cu un produs identic sau asemănător, se va returna contravaloarea produsului defect.

Cu stimă,
Echipa Bookcity.ro