• Nu ai niciun produs in cos.
  • Nu ai niciun produs in cos.

Puterea prezentului Ed. V

Autor: Eckhart Tolle

Categoria: Spiritualitate

Editura: Curtea Veche

Data publicarii: 2012

Numar pagini: 232

ISBN: 978-606-588-301-7

0.00 lei

Availability: Stoc terminat

  • Impachetare gratuita
  • Livrare gratuita la comenzi peste 59 de lei
  • Poti returna acest produs in 14 zile
  • Comenzi telefonice: 0725.982.036

Prezentare

Eckhart Tolle este considerat unul dintrecei mai originali si mai inspirati calauzitori spirituali ai timpului nostru.

Puterea prezentului”, carteascriitorului de origine germana Eckhart Tolle, urmeazafirul unui dialog, a unor intrebari si probleme ridicate de catre diferitiparticipanti la seminariile autorului, intrebari care s-au regasit destul dedes in curiozitatile si problemele oamenilor, adica raspunde la tiparele deprobleme cel mai des intalnite ale oamenilor.

Cartea este, de fapt, o calatorie spirituala,in care cititorul reuseste sa depaseasca locurile comune ale gandiriicotidiene. Cea mai inradacinata prejudecata este aceea ca suntem totuna cumintea noastra, dar mintea este principala sursa a anxietatii noastre.

Cartea contine semne care oblige cititorulla o pauza in citire dedicata meditatiei si simtirii celor exprimate, astfelprin exercitiile pe care le ofera, prin textul asternut, cartea te face pur sisimplu sa simti cele relatate.

Cea mai mare parte a suferintei oamenilor esteinutila. Este creata chiar de dumneavoastra, atat timp cat viata va estecondusa de mintea care nu este supusa observarii. Durerea pe care o creati acumeste intotdeauna o forma de neacceptare, o forma de rezistenta inconstientafata de ceea ce este” (Eckhart Tolle).

Detalii

Produse recomandate