Qwirkle Cards

Stoc epuizat
free-shipping-label

Livrare Gratuită la comenzi mai mari de 129 lei

Beneficii:
Impachetare gratuita
Retur gratuit in 14 zile
Livrare Rapida
Adaugati la Wishlist
Stoc epuizat

Qwirkle Cards

Descriere produs

In Qwirkle Cards, designer Susan McKinley Ross, 2 pana la 4 jucatori incep cu o mana de 9 carti dintr-un total de 108, carti ce au pe ele simbolurile clasicului Qwirkle (6 semne diferite in 6 culori diferite) si plaseaza pe masa carti din mana sau/si muta carti pentru a crea seturi noi.

Jocul este inceput de catre jucatorul care are cele mai multe carti cu acelasi simbol, dar culori diferite, sau cu aceeasi culoare, dar simboluri diferite (in ambele cazuri nu trebuie sa existe). Acesta le va plasa pe masa.

Jocul va continua in sensul acelor de ceasornic, fiecare jucator atunci cand ii vine randul fiind obligat sa adauge minim o carte la seturile prezente, sau sa traga alte 9 carti, amestecand cartile detinute anterior in teancul de pe masa. Jucatorii pot plasa pe masa si alte seturi noi (minim 3 carti), pot adauga mai multe carti la seturile deja existente , sau pot muta carti dintr-un set in altul, incercand sa formeze si sa revedice un Qwirkle (o suita de 6 carti ce au in comun fie un simbol, fie o culoare).

La sfarsitul turului sau, jucatorul activ isi completeaza pana la 9 mana de carti.

Jocul continua pana cand se termina teancul de carti, urmand apoi un ultim tur pentru toti jucatorii (inclusiv cel care a tras ultima carte). Va castiga jucatorul cu cele mai multe Qwirkle revendicate.

 
 


Detalii produs
Mai multe informatii
Categorie Cărți de joc / Lichidări la jocuri /
Producător Schmidt
Cod de bare 4001504750343