Terapia Gerson

Stoc epuizat
free-shipping-label

Livrare Gratuităprin curier la comenzi mai mari de 99 lei

Stoc in librarii:

Libraria Bookcity, Shopping, Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 242, Mureș, 0771643079

Beneficii:
Impachetare gratuita
Retur gratuit in 15 zile
Livrare Rapida

Terapia Gerson

Stoc epuizat
Descriere produs
Untitled

Cel mai eficient program de nutritie pentru prevenirea si tratarea cancerului si a altor boli grave

Medicina moderna a facut progrese imense. Cu toate acestea, nu a reusit sa invinga cancerul, boala nemiloasa care face milioane de victime in fiecare an, la nivel mondial.

Si totusi, dr. Max Gerson (1881-1959) ne-a oferit o raza de speranta, prin terapia alternativa care ii poarta numele. In 1958, el a fost primul medic din lume care a spus despre cancer ca ar fi cauzat de mai multi factori independenti. Dintre cei 49 de astfel de factori identificati pana in prezent (deficientele de nutritie, radiatiile de diverse tipuri, ingerarea aditivilor alimentari, stresul cronic, consumul de tutun si de alcool etc.), in mod surprinzator, alimentele toxice fac cel mai mare rau. Peste 70% dintre tumorile maligne sunt provocate, intr-un fel sau altul, de ceea ce mancam. Tocmai de aceea, Terapia Gerson are la baza o dieta care include fructe si legume proaspete, cultivate organic, si 13 pahare de sucuri proaspete pe zi, la intervale fixe.

Dupa 70 de ani de la aparitia terapiei, timp in care mii de pacienti au fost tratati cu succes, fiica dr. Gerson, Charlotte, ea insasi specialist in medicina alternativa, impreuna cu dr. Morton Walker ofera si mai multe informatii despre efectele puternice de vindecare ale fructelor si legumelor organice. Afla:

o cum sa invingi cancerul schimband chimia organismului; o cum sa prepari sucuri prin tehnici speciale, pentru a le maximiza puterea de vindecare;

o cum sa scapi de alergii, obezitate, hipertensiune si alte boli;

o ce suplimente intaresc sistemul imunitar.

Terapia Gerson - cea mai buna metoda pentru oricine a spus vreodata: ,,Vreau sa ma fac bine. Arata-mi cum."

Invinge boala cu ajutorul Terapiei Gerson!

 


Detalii produs
Mai multe informatii
Categorie Carti
Autor Charlotte Gerson
Editura Litera
Nr Pagini 400
Tip coperta brosata
An Aparitie 2019
ISBN 978-606-33-3696-6
Cod de bare 9786063336966