Termeni si conditii

I. Despre Noi

Bookcity.ro este deținut și administrat de S.C. COMPACT S.A. cu sediul în Brașov, Str. M.Kogălniceanu, Nr. 13, Bl. C2, înmatriculată în Registrul Comerțului J08/535/1991, având cod unic de înregistrare RO1098692, denumită în cele ce urmează Societatea. Capitalul social al firmei este de 405.192,84 lei.

Ne puteți contacta prin următoarele mijloace:

- prin poștă la adresa de corespondență: Brașov, Str. M.Kogălniceanu, Nr. 13, Bl. C2
- prin e-mail la adresa info @ bookcity.ro
- prin telefon la numărul:0722.212.396
- prin fax la numărul: 0268/547.707

Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoană cu care discutați, puteți lua legătură pentru o conciliere internă gratuită la telefon: 0722/212.396 sau prin email: info@bookcity.ro.

II. Despre BookCity.ro

Bookcity.ro este un serviciu e-commerce care oferă utilizatorilor săi posibilitatea de a intra în posesia produselor afișate. Achiziția produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

III. Proprietatea Intelectuală

Bookcity.ro și logo-ul bookcity.ro (reprezentarea grafică) sunt mărci SC Compact SĂ, sub numărul de depozit M201201126.

Conținutul și design-ul Bookcity.ro, precum și orice alt material având legătură cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice altă modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse și orice alte materiale), aparțîn Societății și/sau colaboratorilor săi. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele Bookcity.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă din partea Societății.

Nu puteți folosi cadre (frames în sensul limbajului HTML) sau tehnici de încadrare (framing techniques în sensul limbajului HTML) pentru mărci, logo-uri, sau alte informații protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfețe, formulare) ale Bookcity.ro fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Societății.

Este permisă crearea limitată, revocabilă și neexclusiva a hiperlinkurilor către pagină de index a Bookcity.ro, atâta timp cât această acțiune nu prezintă serviciul Bookcity.ro într-o lumina falsă, înșelătoare, derogatorie sau ofensivă. Nu puteți folosi logo-ul firmei sau alte proprietăți grafice, sau mărci ca parte a hyperlinkurilor fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Societății. Raportarea cazurilor încălcării drepturilor de autor se poate face la adresa info@bookcity.ro.

IV. Înregistrarea că utilizator

Site-ul www.Bookcity.ro poate fi accesat în mod gratuit, iar simpla navigare în paginile acestuia nu este condiționată de înregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia însă de anumite servicii oferite de Site, precum achiziționarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului www.Bookcity.ro sau verificarea situației unor comenzi proprii, va trebui să va înregistrați că utilizator (să va creați un cont de utilizator pe Site). Înregistrarea că utilizator presupune acceptarea prealabilă de către dvs. a Termenilor și Condițiilor de utilizare a www.Bookcity.ro și a Politicii de Confidențialitate a acestuia. Aceste reglementări constituie baza contractuală a raporturilor dintre utilizatori și Societate.

Întrucât prevederile Termenilor și Condițiilor de utilizare și ai Politicii de Confidențialitate pot fi modificate, va rugăm să le revedeți periodic. În condițiile în care nu veți mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugăm să nu mai accesați/folosiți serviciile www.Bookcity.ro.
Dacă folosiți acest Site, sunteți responsabili cu privire la păstrarea confidențialității datelor de acces în contul dvs. de utilizator, creat pe Site și sunteți de acord să va asumați responsabilitatea pentru toate activitățile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
www.bookcity.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adulților, care sunt autorizați să efectueze plăți online cu cardul sau prin orice altă metodă de plata acceptată de www.bookcity.ro. Dacă aveți mai puțîn de 14 (paisprezece) ani, puteți achiziționa produsele www.bookcity.ro, numai cu ajutorul unui părinte sau tutore.
www.bookcity.ro își rezervă dreptul de a închide conturi de utilizatori, de a modifică sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vânzarea de produse, la propria sa discreție.

V. Datele Personale

Prin înregistrarea ca utilizator al www.bookcity.ro vă vom solicita o serie de date personale, precum numele și prenumele, adresa de email, data nașterii dar și alte informații cu caracter personal, care să permită identificarea dvs. ca utilizator al serviciului www.bookcity.ro. De asemenea, pentru a vă abona la newsletterul sau alertele www.bookcity.ro va trebui să ne comunicați o adresă de e-mail validă precum și alte date legate de dvs. Va rugăm să accesați pagina în care va este prezentată Politică de Confidențialitate pentru a va informa cu privire la informațiile colectate de www.bookcity.ro, cu privire la modul în care sunt folosite acestea, precum și la drepturile cu privire la protejarea intimității dvs.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, S.C. COMPACT S.A. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care clienții noștri ni le furnizează. S.C. Compact S.A. este înscrisă în registrul de evidență a prelucrărilor datelor cu caracter personal sub nr. 22244. Scopul colectării datelor este: emiterea facturii fiscale, informarea clienților asupra stării comenzii și expedierea către aceștia a produselor comandate. Mai multe detalii despre protecția datelor personale gășiți în pagină Politică de confidențialitate.

VI. Procedura de cumpărare

Pentru a cumpără și întră în posesia produselor oferite spre vânzare pe www.bookcity.ro este necesară parcurgerea următoarelor etape:
- identificarea și alegerea produselor
- înregistrarea dvs. că utilizator al www.bookcity.ro
- efectuarea plății produselor. Plata se efectuează online, ramburs sau prin transfer bancar/ordin de plata, în condițiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va conține prețul produsului comandat cu TVA inclus, prețul livrării și, dacă este cazul, prețul timbrului verde, în conformitate cu dispozițiile HG 448/2005.
- livrarea produselor comandate și achitate va fi însoțită, dacă este cazul, de certificatul de garanție, de certificatul cu privire la service-ul post-vânzare asigurat de către producător/importator/distribuitor și/sau alte certificate dacă,este cazul. Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.bookcity.ro, sunteți de acord cu formă de comunicare (telefonică sau prin e-mail) prin care Site-ul își derulează operațiunile.

VII. Cum cumpăr

1. Prețurile

Cu excepția cazurilor în care este prevăzut altfel, prețurile produselor afișate pe www.bookcity.ro reprezintă prețurile finale de cumpărare și includ TVA (taxa pe valoare adăugată de 5% sau 20%, valabilă în România). Prețurile finale de cumpărare pot fi prețuri sugerate de către producători sau furnizori, sau pot fi estimate în funcție de prețurile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Prețurile finale de cumpărare pot să nu reprezinte cele mai competitive prețuri de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumită perioada.

2. Metode de plată

Pentru efectuarea plății produselor comandate, puteți alege dintre următoarele metode de plata: numerar/cash la livrare sau card online.

Plata cu cardul

Acceptăm toate tipurile de card, inclusiv carduri cadou sau de cultură.

Plata cu card la easybox: Costul pentru procesarea plății la livrare este de 3 lei. Plata cu cardul online este gratuită.

Numerar/Ramburs

Costul pentru procesarea platii la livrare este de 3 lei. Plata cu cardul online este gratuita.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid DPD sau cu ridicare personală din librăriile noastre Bookcity.

Costuri pentru transport:

Livrare prin curier 14.99 lei sau comandă peste 129 lei și ai transport GRATUIT oriunde în România.

EasyBox 9.99 lei sau comandă peste 129 lei și ai transport GRATUIT oriunde în România.

Ridicare din librărie Transport GRATUIT

Toate comenzile plasate până la ora 12 vor fi expediate în aceeași zi și se vor livra în termen de 24-48 ore.

Comenzile plasate după ora 12 vor fi expediate în cursul zilei următoare.

Comenziile cu ridicare personală din librărie, timpul de procesare pentru produsele disponibile în magazin este de 4 ore lucrătoare (cu posibilitatea prelungirii până la 8 ore lucrătoare). Iar pentru produsele trimise din depozitul central este de 3 - 5 zile lucrătoare.

Ridicarea produselor din Librăria selectată, se face doar pe baza sms-ului/mail-ului primit. În cazul în care coletul nu este ridicat în 3 zile de la primirea sms-ului cu confirmarea comenzii, se va procesa returul, iar banii se vor restitui în contul din care s-a făcut plata.

În situații speciale (perioade de vârf, vacanțe etc.) pot apărea întârzieri în operațiunile de prelucrare și livrare a comenzilor.

Comenzile nu sunt procesate în weekenduri și în perioada sărbătorilor legale.

Expedierea coletelor se face de luni până vineri (cu excepția sărbătorilor legale).

Sâmbătă și Duminică nu se expediază colete.

Comenzile plasate sâmbătă și duminică vor fi expediate luni.

În cazul în care optați pentru livrarea prin curierat rapid, un agent vă va înmâna coletul personal. În situația în care nu vă găsește la adresa indicată vă va contacta telefonic pentru a stabili de comun acord locul și dată predării coletului. Atenție după ce vă accesați contul sau vă creeați unul nou, aveți posibilitatea să specificați adresa de livrare, altă decât cea de facturare, deasemenea în câmpul Observații comandă, ne puteți indică dată și o oră aproximativă pentru livrare.

Pentru comenzile interne (în toată țara) prin curierat rapid se ține cont de aria de acoperire a partenerilor noștrii.

Pentru detalii suplimentare va rugăm să ne contactați la adresa info@bookcity.ro

VIII. Descrierea si returnarea produselor

SC COMPACT SA depune toate eforturile pentru a fi cât se poate de precis, cu toate acestea, SC COMPACT SA nu garantează ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatură cu acestea sunt precise, complete, curente sau fară erori. Dacă un produs oferit de www.bookcity.ro este diferit fată de descrierea aferentă acestuia de pe site, il puteti returna respectând prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului și in conformitate cu legislația română în vigoare.

SC COMPACT SA respectă prevederile Ordonanței de urgență nr 34/4.06.2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor la distanță, ceea ce conferă cumparatorului dreptul ca în termen de 14 zile calendaristice de la primirea tuturor produselor cumpărate, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv, să returneze produsele cumpărate.

În cazul jocurilor, clientul poate solicita returnarea produsului/produselor nefolosite, nemontate (în starea în care au fost primite), numai în ambalajul original nedeteriorat, nedesfăcut și împreună cu originalele documentelor comenzii respective. În cazul în care produsul este defect clientul poate solicita returnarea produsului/produselor. Returnarea se va putea face numai în ambalajul original nedeteriorat și împreună cu originalele documentelor comenzii respective. În acest caz, acestuia i se poate înlocui respectivul produs cu unul identic sau poate primi înapoi suma plătită pentru acel produs. Toată responsabilitatea asupra acestor defecțiuni revine în sarcina importatorului/distribuitorului.

În cazul produselor naturiste, returnarea poate fi realizată în decurs de 30 de zile calendaristice de la data primirii coletului, cu mici excepții. Produsele care nu pot beneficia de retur sunt: produsele desigilate; produsele alimentare care necesită depozitare în condiții speciale de temperatură, umiditate, etc.; produsele alimentare cu un termen scurt de valabilitate.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, la tarifele practicate de agentul livrator în perioada efectuarii expediției, în ambalajul original și doar dacă acestea nu au suferit deteriorari, urmând să primească în termen de 14 zile de la denunțarea unilaterală formulată în scris (document semnat de cumpărător și transmis electronic sau prin poșta cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Formularul de retur este doar un model și nu este obligatoriu. Rambursarea poate fi amânată până la momentul primirii produselor returnate sau până la receptionarea unei dovezi conform căreia produsele au fost expediate. De asemenea, SC COMPACT SA își rezervă dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

Un model de formular de retragere îl găsiți aici:

https://www.trusted.ro/wp-content/uploads/2014/10/model-retragere-trusted.pdf

https://www.trusted.ro/wp-content/uploads/2014/10/model-retragere-trusted.docx

Retururile nu se vor expedia niciodata de catre clienti cu plata ramburs.

IX. Garanția

Pentru produsele achiziționate din magazinul online bookcity.ro se asigură garanție în conformitate cu Certificatul de garanție aferent fiecărui produs. Persoana juridică ce asigură garanția este cea menționată pe Certificatul de garanție al produsului. Pentru a beneficia de garanție, clientul are următoarele obligații:

 • produsul sa fie cumparat din magazinul online bookcity.ro și folosit numai în scopul pentru care a fost conceput;
 • să respecte instrucțiunile de folosire și să utilizeze produsul conform instrucțiunilor impuse de producator;
 • să păstreze certificatul de garanție și documentul fiscal cu care a cumpărat produsul;
 • să păstreze ambalajul original și toate accesoriile care au venit în acesta, și să le livreze împreună cu produsul în garanție.

Locul prezentării pentru a putea beneficia de garanție este cel specificat pe Certificatul de garanție. În afara cazului în care este specificat altfel, costul transportului este suportat de Client. Cauze de pierdere a garanției:

 • avarii sau deteriorari mecanice; expunere excesiva la radiatii solare; lipsa sau modificarea seriei aparatului; modificari ale produsului;
 • defectarea produsă ca urmare a nerespectării instrucțiunilor de utilizare, transport, manipulare și instalare prevăzute în manualul de utilizare;
 • deteriorarea mecanica provocata prin lovirea aparatului sau deterioarea marcajului cu modelul si seria aparatului;
 • inundarea, incendierea, expunerea la soare, descărcări electrice, modificări sau instalari necorespunzatoare, intervenții neautorizate;
 • distrugerea circuitelor interne din cauza socurilor.

bookcity.ro nu ofera garantii Clientilor:

 • în cazul în care produsul achiziționat nu este potrivit cerințelor sau așteptărilor Clienților;
 • după expirarea perioadei specificate în garanția produsului;
 • în cazul în care înlocuirea produselor sau a componentelor neconforme este imposibil de asigurat, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente.

În primele 6 luni de la cumparare, consumatorul nu trebuie să dovedească neconformitatea, se consideră ca aceasta a existat la data cumpararii. Pentru perioada de la 6 luni la 2 ani, lipsa conformitații va trebui dovedită de consumator. Toate celelalte prevederi cuprinse în legislația în vigoare, referitoare la garantarea produselor vândute, sunt valabile. Drepturile Clienților sunt cele prevăzute în legislația în domeniu. Garanția nu se extinde asupra eventualelor daune cauzate de folosirea produsului.

X. Cookie-uri

Această politică se referă la cookie-urile și paginile web administrate de S.C. COMPACT S.A. cu sediul în Bd. M. Kogălniceanu, nr. 13, bl. C2, Brașov.

1. Ce este un cookie?

Un cookie este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează lnternetul.

Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un server unui browser (Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari) și nu conține programe software, viruși sau spyware ce pot accesa informațiile de pe hard driveul utilizatorului.

Un cookie este format din 2 părți: numele și conținutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existență a unui cookie este determinată. Doar serverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe website-ul asociat webserverului respectiv.

Cookie-urile în sine nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet.

Există 2 categorii mari de cookie-uri:

 • Cookieuri de sesiune - Acestea sunt stocate temporar în dosarul de cookie-uri al browserului web pentru că acesta să le memoreze până când utilizatorul iese de pe web-site-ul respectiv sau închide fereastra browserului.
 • Cookieuri Persistente - Acestea sunt stocate pe hard-drive-ul unui computer sau echipament. Cookie-urile persistente le includ și pe cele plasate de un alt website decât cel pe care îl vizitează utilizatorul la momentul respectiv - cunoscute sub numele de 'third party cookies' (cookieuri plasate de terți) - care pot fi folosite în mod anonim pentru a memora interesele unui utilizator, astfel încât să fie livrată publicitate cât mai relevanță pentru utilizatori.

2. La ce sunt folosite Cookie-urile?

Aceste fișiere fac posibilă recunoașterea terminalului utilizatorului și prezentarea către acesta a unui conținut adaptat preferințelor sale. Cookies asigură utilizatoriului o experiență plăcută de navigare și oferă servicii confortabile (preferințele în materie de confidențialitate online, coșul de cumpărături sau publicitate relevanță). Cookies sunt utilizate în pregătirea unor statistici anonime agregate care ne ajută să înțelegem modul în care un utilizator beneficiază de paginile noastre web, permițându-ne îmbunătățirea structurii și conținutului acestora.

3. Care este durata de viață a unui cookie?

Cookieurile sunt administrate de webservere. Durata de viață a unui cookie poate varia semnificativ, depinzând de scopul pentru care este plasat. Unele cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singură sesiune (session cookies) și nu mai sunt reținute după ce utilizatorul a părăsit website-ul și unele cookie-uri sunt reținute și refolosite de fiecare dată când utilizatorul revine pe acel website (cookie-uri permanente). Cookie-urile pot fi șterse de un utilizator în orice moment prin intermediul setarilor browserului.

4. Ce sunt cookie-urile plasate de terți?

Anumite secțiuni de conținut de pe unele site-uri pot fi furnizate prin intermediul unor terțe părți/ furnizori (ex: news box, un video sau o reclamă). Aceste terțe părți pot plasa de asemenea cookieuri prin intermediul site-ului și ele se numesc "third party cookies" pentru că nu sunt plasate de proprietarul website-ului respectiv. Furnizorii terți trebuie să respecte de asemenea legea în vigoare și politicile de confidențialitate ale deținătorului site-ului.

5. Cum sunt folosite cookie-urile de către acest site?

O vizită pe acest site poate plasa următoarele tipuri de cookies, în funcție de consimțământul exprimat de utilizator:

 • Cookie-uri de performanță a site-ului;
 • Cookie-uri de analiză a vizitatorilor;
 • Cookie-uri de înregistrare;
 • Cookie-uri pentru publicitate;
 • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate.

Pe unele pagini, terții pot seta propriile cookie-uri anonime, în scopul de a urmări succesul unei aplicații, sau pentru a customiza o aplicație. Datorită modului de utilizare, acest site nu poate accesa aceste cookie-uri, la fel cum terțele părți nu pot accesa cookie-urile deținute de acest site.

De exemplu, când distribuiți un articol folosind butonul pentru rețelele sociale aflat pe acest site, acea rețea socială va înregistra activitatea dvs.

6. Conțin Cookie-urile date personale?

Cookie-urile în sine nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în cele mai multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite funcționalități pentru utilizator. Aceste date sunt criptate într-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

7. Ștergerea Cookie-urilor

În general, o aplicație folosită pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal în mod implicit. Aceste setări pot fi schimbate în așa fel încât administrarea automată a Cookie-urilor să fie blocată de browser-ul web sau utilizatorul să fie informat de fiecare dată când Cookie-urile sunt trimise către terminalul său. Informații detaliate despre posibilitățile și modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi găsite în zona de setări a aplicației (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite funcționalități ale paginii web.

8. Securitate și probleme legate de confidențialitate

Cookieurile NU sunt viruși! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcătuite din bucăți de cod așa că nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. În consecință, nu se pot duplica sau replică pe alte rețele pentru a se rula sau replică din nou. Deoarece nu pot îndeplini aceste funcții, nu pot fi considerate viruși.

Cookie-urile pot fi totuși folosite pentru scopuri negative. Deoarece stochează informații despre preferințele și istoricul de navigare al utilizatorilor, atât pe un anume site cât și pe mai multe alte site­-uri, cookieurile pot fi folosite că o formă de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt conștiente de acest fapt și în mod constant marchează cookie-urile pentru a fi șterse în cadrul procedurilor de ștergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

În general browserele au integrate setări de confidențialitate care furnizează diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate și ștergere automată după ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

9. Cum se pot opri cookie-urile?

Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat și folosit. De asemenea, refuzul de a acceptă cookie-uri nu înseamnă că nu veți mai primi/vedea publicitate online.

Este posibilă setarea din browser pentru că aceste cookie-uri să nu mai fie acceptate sau poți seta browserul să accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, dacă nu ești înregistrat folosind cookie-urile, nu vei putea lasă comentarii.

Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimbă setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de regulă în "opțiuni" sau în meniul de "preferințe" al browserului tău.

Pentru a înțelege aceste setări, următoarele linkuri pot fi folositoare, altfel puteți folosi opțiunea “ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.

Cookie settings în Internet Explorer
Cookie settings în Firefox
Cookie settings în Chrome
Cookie settings în Safari

Pentru setările cookie-urilor generate de terți, puteți consulta și site-ul:

http://www.youronlinechoices.com/ro/

XI. Recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut

Utilizatorii pot poștă recenzii, comentarii sau alte tipuri de conținut; trimite sugestii, idei, pune întrebări, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietății intelectuale; nu conține viruși informatici, comunicări comerciale, politice, care instigă la ura sau intoleranță pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală, mesaje colective sau alte forme de spam. În vederea postării de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut, nu puteți folosi adrese de e-mail sau identități false. www.bookcity.ro își rezervă dreptul, dar nu are obligația de a elimina sau edita toate tipurile de conținut postate de către utilizatori și nu are obligația de a revedea periodic acest conținut. Odată cu postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe www.bookcity.ro, transmiteți, în afară cazurilor în care Societatea indică altfel, drepturile de proprietate intelectuală, în mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifică, reproduce, transmite, adapta, publică, distribui materialele postate de către utilizatori, prin orice mijloc de comunicare în masă, din orice țară. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe www.bookcity.ro, cedați dreptul Societății de a folosi numele dvs. în relație cu materialele postate; garantați că dețineți sau controlați într-o altă formă, dreptul de proprietate intelectuală asupra materialelor pe care le postați; că materialele postate nu violează nici una dintre condițiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicărilor și alte forme de conținut din partea utilizatorilor, ale www.bookcity.ro.
www.bookcity.ro are dreptul, dar nu obligația de a monitoriza, edita sau șterge, orice tip de conținut sau activități ale utilizatorilor pe Site. www.bookcity.ro nu este responsabil și nu își asumă responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de către alte terțe părți pe Site. www.bookcity.ro are dreptul de a nu publică toate comentariile și articolele propuse de către utilizatori.

XII. Forță Majoră

www.bookcity.ro, afiliații sau/și în general furnizorii de produse sau servicii către www.bookcity.ro nu pot fi făcuți responsabili pentru nici o întârziere sau eroare rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voință www.bookcity.ro . Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic de la www.bookcity.ro, lipsa funcționarii conexiunii la internet, lipsa funcționarii conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele www.bookcity.ro, erorile de operare, precum și cazurile de forță majoră stipulate de legislația română în vigoare.

XIII. Publicitatea

www.bookcity.ro poate afișa, în paginile sale, reclame la produsele din oferta să precum și la produse ori servicii aparțînând terților. Prin utilizarea www.bookcity.ro și prin acceptarea Termenilor și Condițiilor de utilizare ale acestuia și a Politicii de confidențialitate, va exprimați în mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicări cu caracter comercial.

XIV. Reclamații privind încălcarea legii referitoare la protejarea proprietății intelectuale

www.bookcity.ro respectă dreptul la proprietatea intelectuală a terților. Dacă ați observat că Site-ul conține informații care încalcă dreptul acestora la proprietate intelectuală, va rugăm să ne trimiteți o înștiințare la adresa de email: info @ bookcity.ro, sau să ne contactați la numerele de fax și telefon, sau la adresa de corespondență, afișate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

XV. Legislația aplicabilă

Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.bookcity.ro sunt guvernate de dispozițiile legilor române, cu precădere de Legea 365/2002 privind comerțul electronic, Ordonanță OUG 34/2014 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, HG 448/2005 și Directiva Europeană EC/96/2002, care reglementează regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii și condițiile www.bookcity.ro se supun legislației române. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul SC COMPACT SĂ. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, litigiile dintre părți se vor supune rezolvării instanțelor judecatoreasti competențe de pe rază municipiului Brașov.

XVI. Prezentarea ofertei

SC COMPACT SĂ își rezervă dreptul de a opera oricând, orice modificări asupra prețurilor și datelor tehnice prezente pe site-ul www.bookcity.ro, fără o înștiințare prealabilă. Datele tehnice prezente pe site-ul www.bookcity.ro au caracter informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. Fotografiile de pe site-ul www.bookcity.ro au caracter informativ și pot există diferențe între acestea și produs.

Cu stimă,
Echipa Bookcity.ro