• Nu ai niciun produs in cos.
  • Nu ai niciun produs in cos.

Regulamentul concursului „Escapade”

Perioada desfasurarii concursului: 17 iulie ora 17.00 – 12 august ora 23.59 2018

 

 

■ Organizatorul concursului „Escapade

Organizatorul concursului este SC Compact SA, cu sediul in Bdul Mihail Kogalniceanu nr 13, Brasov, CUI RO1098692 numita in cele ce urmeaza “organizatorul”.

■ Durata si modul de participare

In perioada 17 iulie ora 17.00 – 12 august ora 23.59  SC Compact SA organizeaza pe pagina oficiala de Facebook concursul ”Escapade”.  Cei care plaseaza o comanda de minim 100 lei pe pagina bookcity.ro sunt inscrisi in tragerea la sorti pentru castigarea pachetului Escapade oferit de 1000 de planuri (http://1000deplanuri.ro/idei-cadouri/escapade#sectionOffers).

■ Dreptul de participare

Pot participa la concursul ”Escapade” toate persoanele cu domiciliul in Romania, cu varsta de minim 18 ani (impliniti la data inceperii concursului), cu excepţia angajatilor Organizatorului precum şi a membrilor familiilor acestora., indiferent daca sunt clienti www.bookcity.ro  sau nu.

■ Desemnarea castigatorilor

Toti clientii care au facut minim o comanda pe bookcity.ro in perioada 17 iulie - 12 august 2018 intra in tragerea la sorti pentru castigarea unui pachet Escapade oferit de 1000 de planuri. Premiul nu se poate preschimba in bani sau in alt produs.

Extragrerea va avea loc pe data de 13 august ora 12.00  prin intermediul softului random.org.

Se va extrage un castigator si 3 rezerve. Confirmarea castigatorului se va face pana pe data de 15 august 2018  inclusiv. Daca un castigator nu isi confirma identitatea prin email sau telefon, organizatorul campaniei va desemna castigator o rezerva.

Castigatorul va fi anuntat si felicitat pe pagina de Facebook Bookcity pana pe data de 20 august 2018 inclusiv.

■ Acordarea premiilor

Premiul se va acorda sub forma de produs, mai exact, castigatorul va primi pachetul mentionata in comentariul postat. Premiul va fi expediat gratuit la adresa mentionata in momentul in care este contactat pentru livrarea premiului.

Premiul va fi expediat pana la data de 20 august 2018.

■ Responsabilitatea

SC Compact SA nu isi asuma responsabilitatea pentru orice poate determina imposibilitatea participarii clientilor www.bookcity.ro  sau a bunei desfasurari a activitatilor descrise in prezentul regulament, ca urmare a unor restrictii de natura tehnica sau de orice alt gen.

■ Conditiile de acordare a premiilor

Vor intra in extragerea la sorti doar cei care au participat la campanie, facand o comanda de minim 100 lei in perioada 17 iulie - 12 august in pagina bookcity.ro. Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, orice modificare fiind adusa la cunostinta publicului, sau de a intrerupe oricand desfasurarea concursului, fara drept de compensare si fara obligatie de preaviz.

■ Reclamatiile

Orice reclamatie legata de desfasurarea concursului se va face în scris, în termen de 5 zile de la data la care s-a produs evenimentul reclamat. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Romania.

Reclamatiile se vor transmite electronic pe adresa de email info@bookcity.ro

■ Publicarea regulamentului

Acest regulament poate fi solicitat în scris la sediul SC Compact SA, din Bdul Mihail Kogalniceanu, nr 13, Brasov sau poate fi citit online, pe www.bookcity.ro

 

SC Compact SA

17 iulie 2018