• Nu ai niciun produs in cos.
  • Nu ai niciun produs in cos.

Regulamentul concursului „Plinul cu rechizite”

Perioada desfasurarii concursului: 04 septembrie ora 16.00 – 15 septembrie ora 10.00

 

■ Organizatorul concursului „Plinul cu rechizite”

Organizatorul concursului este SC Compact SA, cu sediul in Bdul Mihail Kogalniceanu nr 13, Brasov, CUI RO1098692 numita in cele ce urmeaza “organizatorul”.

 ■ Durata si modul de participare

In perioada 04 septembrie ora 16.00 – 15 septembrie ora 10.00 2018  SC Compact SA organizeaza pe pagina oficiala de Facebook concursul ”Plinul cu rechizite”.  Cei care lasa un comentariu cu linkul rechizitei preferate din bookcity.ro (https://www.bookcity.ro/back-to-school.html)si taguiesc un prieten caruia I se potriveste sunt inscrisi in tragerea la sorti pentru castigarea unui voucher in valoare de 200 lei valabil pentru achizitionarea de produse din categoria Back to School: https://www.bookcity.ro/back-to-school.html

■ Dreptul de participare

Pot participa la concursul ” Plinul cu rechizite” toate persoanele care detin un cont de Facebook, indiferent daca sunt clienti www.bookcity.ro  sau nu.

■ Desemnarea castigatorilor

Toti participantii care au incarcat in postul de Facebook minim un comentariu care sa respecte tema concursului  intra in tragerea la sorti pentru castigarea unui voucher in valoare de 200 lei. Premiul nu se poate preschimba în bani.

Extragrerea va avea loc pe data de 17 septembrie 2018 ora 11.00  prin intermediul softului random.org.

Se va extrage un castigator si 3 rezerve. Confirmarea castigatorului se va face pana pe data de 20 septembrie 2017  inclusiv. Daca un castigator nu isi confirma identitatea prin email sau mesaj privat pe Facebook, organizatorul campaniei va desemna castigator o rezerva.

Castigatorul va fi anuntat si felicitat atat pe pagina de Facebook Bookcity  cat si pe blogul Bookcity, pana pe data de 30 septembrie 2018 inclusiv.

■ Acordarea premiilor

Premiul se va acorda sub forma de voucher, mai exact, castigatorul va primi un cod la adresa mentionata in momentul in care este contactat pentru livrarea premiului. Cu acest cod poate cumpara produse din bookcity.ro (sectiunea Back to School) in valoare de maxim 200 lei. Daca produsele achizitionate depasesc valoarea de 200 lei diferenta va fi achitata de catre castigator.

Premiul va fi expediat pana la data de 20 septembrie 2018.

■ Responsabilitatea

SC Compact SA. nu isi asuma responsabilitatea în cazul oricarei situatii create ca urmare a participarii la concursul desfasurat pe reteaua de socializare Facebook. De asemenea, SC Compact SA, nu isi asuma responsabilitatea pentru orice poate determina imposibilitatea participarii clientilor www.bookcity.ro  sau a bunei desfasurari a activitatilor descrise in prezentul regulament, ca urmare a unor restrictii de natura tehnica sau de orice alt gen.

■ Conditiile de acordare a premiilor

Vor intra in extragerea la sorti doar cei care au participat la campanie, adaugand un comentariu la postul semnalizat drept Concurs de pe pagina de facebook Bookcity  si etichetand un prieten. Organizatorul îsi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament, orice modificare fiind adusa la cunostinta publicului, sau de a intrerupe oricand desfasurarea concursului, fara drept de compensare si fara obligatie de preaviz.

■ Reclamatiile

Orice reclamatie legata de desfasurarea concursului se va face în scris, în termen de 5 zile de la data la care s-a produs evenimentul reclamat. Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Romania.

Reclamatiile se vor transmite electronic pe adresa de email info@bookcity.ro

■ Publicarea regulamentului

Acest regulament poate fi solicitat în scris la sediul SC Compact SA, din Bdul Mihail Kogalniceanu, nr 13, Brasov sau poate fi citit online, pe www.bookcity.ro

 

SC Compact SA

3 septembrie 2018