The Pursuit of Happyness/In cautarea fericirii DVD

Stoc epuizat
free-shipping-label

Livrare Gratuită la comenzi mai mari de 129 lei

Beneficii:
Impachetare gratuita
Retur gratuit in 14 zile
Livrare Rapida
Adaugati la Wishlist
Stoc epuizat

The Pursuit of Happyness/In cautarea fericirii DVD

Descriere produs

In filmul In cautarea fericirii, Chris Gardner (Will Smith) este un familist care incearca din rasputeri sa supravietuiasca. In ciuda bravelor sale incercari de a-si mentine familia pe linia de plutire, mama (Thandie Newton) fiului sau in varsta de cinci ani, Christopher (Jaden Christopher Syre Smith) cedeaza nervos sub presiunea constanta a lipsurilor financiare. Nemaifiind capabila sa le faca fata, decide cu jumatate de inima sa plece.

 

Chris, devenit acum singurul parinte, continua cu incapatanare sa caute o slujba mai bine platita folosindu-se de toate trucurile de marketing pe care le cunoaste. Este acceptat ca stagiar la o prestigioasa firma de agenti de bursa si, desi nu este platit, lucreaza totusi in speranta ca la sfarsitul stagiului va obtine o slujba si va avea parte de un viitor promitator. Ramasi fara niciun fel de protectie financiara, Chris si fiul sau sunt in curand dati afara din apartament si obligati sa doarma in centre pentru cei fara adapost, in statii de autobuz, toalete sau oriunde pot gasi un refugiu in timpul noptii.

 

In ciuda necazurilor sale, Chris continua sa se achite de datoria sa de tata iubitor si grijuliu, folosind afectiunea si increderea pe care fiul sau o are in el ca un stimulent pentru a depasi obstacolele cu care se confrunta.
 


Detalii produs
Mai multe informatii
Categorie Dramă / Lichidare de stoc /
Artist ***
Producător Sony
An Apariție 2006
Cod de bare 5035822198081
Gen Barbat, Femeie
Vârsta 18 - 99 ani