Welcome to the Jungle/Bun venit in Jungla! DVD

Stoc epuizat
free-shipping-label

Livrare Gratuită la comenzi mai mari de 129 lei

Beneficii:
Impachetare gratuita
Retur gratuit in 14 zile
Livrare Rapida
Adaugati la Wishlist
Stoc epuizat

Welcome to the Jungle/Bun venit in Jungla! DVD

Descriere produs

In jungla urbana, dura si rea, de fiecare zi din Los Angeles, exista oameni ca Beck (The Rock)... ei bine, nu chiar ca Beck - un om care foloseste orice mijloace de care e nevoie pentru a recupera orice lucru pentru care e platit sa il aduca inapoi. Un marker, o plata intarziata sau un inel Super Bowl de la un mijlocas de rugby cu datorii la jocurile de noroc - pentru Beck sunt aceleasi lucruri si se bazeaza doar pe istetime, pe atitudinea sa de „hai sa terminam si treaba asta” si pe forta sa fizica devastatoare pentru a duce treaba la bun sfarsit. Pentru el, e o lume simpla, cu optiuni multiple:

(A) felul de-a fi al lui Beck,

(B) felul de-a fi al lui Beck plus forta sau

(C)... nu exista „C”.

 

Beck nu cauta necazurile si nici nu ii place sa faca belele nimanui. Din pacate, e angajat sa rezolve tocmai belelele si mai e o incurcatura finala din care trebuie sa iasa inainte de a lasa totul in urma. Iar incurcatura asta pur si simplu devine din ce in ce mai incalcita, ca si jungla amazoniana in care a fost trimis (Bun venit in jungla).

 

In mijlocul incurcaturii sale de acum se afla unul care face pe desteptul pe numele lui Travis (Sean Wiolliam Scott), un fatarnic care ii invarte pe toti pe degete si al carui tata l-a imputernicit pe Beck sa il salveze dintr-o aventura prelungita in Brazilia. Travis se dovedeste a fi mai istet decat se astepta Beck, nu doar din pricina felului sau de a duce cu vorba si pentru ca nu voia cu niciun chip sa plece, dar si din cauza unor alte complicatii care vin odata cu el: Mariana (Rosario Dawson), o localnica simpla care are raspunsuri la unele dintre misterele ascunse ale junglei si Hatcher (Christopher Walken), un despot ravasit la minte, care a transformat jungla si locuitorii acesteia in propriul imperiu de facut avere si de scos aur.

 

Povestea pe scurt: Beck urmareste un tip ... care vaneaza o avere ... si acum toata lumea ii urmareste pe ei doi. Deci va trebui sa puna la bataie tot ce are mai bun pentru a fi deasupra prazii, fata cu secretul, tiranul nebun, maimutele in calduri, fructele halucinogene, rebelii, cu spatele la zid, terenul periculos, capcanele ascunse si orice alt obstacol pe care jungla i-l trimite in cale.
 


Detalii produs
Mai multe informatii
Categorie Acțiune / Lichidare de stoc /
Artist ***
Producător Sony
An Apariție 2003
Cod de bare 5035822612655