• Nu ai niciun produs in cos.
  • Nu ai niciun produs in cos.

ZELOTUL. VIATA SI EPOCA LUI ISUS DIN NAZARET

Autor: Reza Aslan

Categoria: Istoria religiilor

Editura: Trei

Data publicarii: 2013

Tip coperta: Necartonata

ISBN: 978-973-707-883-4

30.06 lei 37.57 lei

Availability: In stoc

Adauga în Wishlist
SAU
  • Impachetare gratuita
  • Livrare gratuita la comenzi peste 59 de lei
  • Poti returna acest produs in 14 zile
  • Comenzi telefonice: 0725.982.036

Prezentare

Volumul Zelotul. Viata si epoca luiIisus din Nazaret , scris de Reza Aslan si aparut la Editura Trei,in anul 2013, in traducerea lui Mihnea Columbeanu si Filip-IosifColumbeanu, este numarul unu pe lista bestseller-urilor New YorkTimes. Este vorba despre o carte controversata, dar serioasa, careaduce argumente puternice ce sustin ca Iisus nu era un invatatorpasnic, ci un revolutionar impotriva romanilor.

Zelotul este o biografiefascinanta, provocatoare si meticulos documentata, care pune indiscutie ipotezele adanc inradacinate despre omul pe care ilcunoastem drept Isus din Nazaret.

Cu doua mii de ani in urma, unpredicator evreu itinerant si facator de minuni strabatea Galileea,adunand adepti pentru a pune bazele a ceea ce el numea Imparatialui Dumnezeu . Miscarea revolutionara pe care a lansat-o eraatat de amenintatoare la adresa oranduielii existente, incat acest oma fost prins, torturat si executat ca un criminal de stat. Indeceniile ulterioare mortii sale rusinoase, adeptii lui il vor numiDumnezeu.

Fascinant... Aslansintetizeaza Biblia si eruditia pentru a crea o lucrare originala - The New Yorker

Detalii

Produse recomandate